Mar 04 fre 2005

Vilken match!

Jaaa, vilken match det var igår.. man rös redan innan matchen då Pontare sjöng nationalsången. Inte blev det sämre av att Modo fick sån fart på skridskorna så Färjestad blev stort sett handlingsförlamade i de 2 första perioderna. Matchen slutade 2-1 efter att Färjestad fick chansen komma in i matchen lite i slutskedet och även göra ett mål då 55sek återstod. Synd att Salo inte fick hålla nollan men.. huvudsaken de vann.

Annars uppe på tok för tidigt.. somnade väl inte förrän efter kl 1.. var nog mer. Men är snuvig så det är inget kul ligga.

Signatur

Mer detta datum andra år..

Kanske liknade inlägg på sidan..

En kommentar till “Vilken match!”

  1. Bettanskrev den 15 Mar 2012 @ 21:19

    O här har min brorsdotter vare me o taget SM guld i damjuniorerna

css.php