Mar 19 lör 2005

10 timmar.

Ja, så länge sov jag natten som var. Inte klokt egentligen för att vara mig. Kändes rätt bra i hela kroppen efter den sömnen men efter suttit vid datorn ett litet tag så fick jag ont i nacken igen. Höll annars på greja lite med webbsidan igen.. ”småfilar” lite på saker där.

Tog mig också ut på en promenad i det vackra vädret.. solen sken så det var inte klokt nästan och ett par minusgrader bara.

Väl hemma igen så dök föräldrarna upp och blev kvar här nån timme. Höll också på att hjälpa en nätbekant med ”formmail”, det vill säga ett skript man använder för att skicka formulär från webbsida till någons e-post. Blir annars en relativt tidig kväll igen.. för att vara en lördag vill säga. Funderar på ta krypa ner i sängen nu.

Signatur

Mer detta datum andra år..

Kanske liknade inlägg på sidan..

Comments are closed at this time.

css.php