På sjön i stugan idag igen.

Ja.. tänk vad bra man kan ha det :)

Solar på sjön

Blev en rätt likadan dag idag som i onsdags, kom inte dit förrän klockan var 12:30 då jag först försökte få ordning på en bekants dator men gick ju inte så bra det och jag ville ju iväg..

Väl i stugan så blev det en promenad runt ön igen på isen, sen lite grillande, solande & fikande och tog det allmänt lugnt.

Flotten:

Snart dags för sjösättning av flotten tror jag ;)

Flotten i sjön snart..

Var sen upp på ett besök i gården ovanför här i stugan till en bekant och där blev det också blev lite ”datorgrejsande”.
Sen ringer en bekant till honom där och så åker vi bil dit för lite datorservice med.. mycket sånt idag!

Hemma:

Väl här hemma har det blivit lite sånt till också med den förstnämda datorn.. men den blir bara sämre och sämre vad än vi gör. Lutar åt en återställning eller en formatering/installation då med en ny hårddisk då han gärna vill kunna rädda det som finns på den som nu sitter i.

Mycket skumt det där.. har provat det mesta tycker jag men den som startar inte upp riktigt. Nu efter testat en massa så kommer bara en blåskärm i en halv sekund och så startar den om. Kanske det kan vara nått hårdvarufel som minne eller att nätaggregatet är för klent? – man undrar ju..

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 129 visningar

Mer detta datum andra år..

3 reaktioner till “På sjön i stugan idag igen.”

  1. Inget aprilskämt denna dag till ära? Nähä, du satt bara och latade dig ser jag ;) . Ngt kunde du väl ha hittat på, som jag på min blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php