Loppis på stan.

Ja, det var ett Jätteloppis på gågatan i stan arrangerat av Cesam (centrum i samverkan, dvs köpmannaföreningen), Modo Hockey, Modohockeys ungdomar & föräldragrupp idag. Klart man var tvungen kolla in lite då man nästan bara sitter hemma och ”ugglar” känns det som.

Var ju lite folk på stan som sagt:

Loppis på stan

Men det blev ingen ”Modovåffla” som de också sålde utan det blev istället en skink-&räkbaguette på ett mindre och mysigare café. För övrigt stans äldsta byggnad från sekelskiftet som jag fattat det. Men det blev lite shoppat ändå på loppisen, köpte 2st fönsterlampor i samma färg för 20kr/st (tänkte ha till stugan) och ett armbandsur som kostade lika mycket och var ny den. Men verkar som batteriet är dött.. Vad jag ska ha denna till vet jag inte för jag använder ju aldrig klocka :)

Annars så är det ju full aktivitet på byggnationerna i denna stan, det är badhuset (som skymtar lite som ett runt ”torn av glas” på bilden), det är tåget som skall fram och så dessa hoppbackar de bygger.

E4 mot hoppbacken

[Södergående fil av E4:an mitt i stan]

Sen var jag in på en datorbutik med vid namn Microshop som är kanonbra att ha göra med. Köpte en hårddisk på 80GB samt en fläkt till datorlådan för 584:- inkl. Ska ha desssa två till den bekante som jag försöker hjälpa få fart på datorn. Tänkte försöka kopiera över det som går till den nya hårddisken och sen blåsa den rätta tom. Ska sen ha denna som backup så det kopieras automatiskt så han inte tappar bort alla dessa foton han skannat in.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 087 visningar

Mer detta datum andra år..

En reaktion på “ Loppis på stan.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php