Mandrake Linux 10.1

Sitter och kikar och skriver detta på andra datorn som har Mandrake Linux v10.1 och har hämtat hem och installerat svenska versionen av Firefox v1.0.2 för just Linux. Ja, just installerat.. och 2ggr dessutom :???:

Varför då? – jo, jag vet inte vart det far så jag kan starta det sen!! :oops:

Fattar noll här.. :sad:
Installerar jag så dyker Firefox upp det sista den gör så att säga.. men hittar inte vart programmet är sedan. Jag ser ju vart den packar upp men hittar inget där sen som går starta så Firefox går igång.

Skriver detta i ett av de 3 andra webbläsarna jag har på datorn, nämligen Epiphany 1.2.8 som denna heter som bygger på Mozilla. Sen finns här Mozilla v1.7.2 med och så Konqueror v3.2.3 som är nått alltiallo med webbläsare och filhanterare.

…men vart Firexfox far nånstans är för mig en gåta.. :dead:

Signatur
DiceSlumpat inlägg

761 visningar

Mer detta datum andra år..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php