Apr 08 fre 2005

Varvsberget.

Tidig middagsdukning blev det där idag. Redan kl 17 var vi på plats där för buffén som serveras i restaurangen både 17 & 19. Man får äta det man vill för 75:- har jag för mig.. nu var det ju mamma&pappa som bjöd då svågern nyss fyllt år men de varit borta den helgen i en stuga och lite slalomåkning.

Men Varvsberget ja.. det är både ett berg och vad restaurangen där uppe 149 meter över havet kallas, och är i stort sett inne i stan och och alldeles intill havet då. Rätt så mäktig och härlig utsikt därifrån..

Men, det var ju om dagen det skulle handla om.. Sen efteråt så åkte vi hem till syrran och där blev jag så dålig så lite efter kl 19 att jag var tvungen lägga mig en 30-40 minuter men nu känner jag inget alls.. :neutral:
Menar ju inte att det är tokigt att inte ha ont men svårt sånt här men alla dessa toppar & dalar eller vad man ska kalla det. Hur ska man kunna övertyga andra man är så dålig som man är stora delar då man mår så bra som jag mår nu. Sen är det ju mycket svårt själv vet vad som går för sig och inte om det är så oberäkneligt.

Men, det blir nog annat efter i morgon… ska på möte/kurs med firman på Scandic inne i staden och då blir det ju massa folk och surr och så ska jag med min hörsel hänga med i snacket där. Detta innebär ju en massa läppavläsning och med mycket folk och många som pratat OCH med den nacke jag har nu efter whiplashen så vet jag redan på förhand att detta kommer gå åt pipsvängen.. :dead:

Ja, vrida på huvudet så där för att läppavläsa kommer inte att hålla nått länge.. sen sitter jag där och har problem höra och sen då mer än ont i skallen och nacken pga av whiplashen.. Inte är det konstigt man känner själv man blivit lite ”folkskygg”.

Folkskygg är ju ta i men ska man nånstans och det är några stycken vet jag ju nu ett år efter olyckan att detta funkar inte.. jag rör på mig (vrider huvudet alltså) för mycket för vad kroppen min tål. :blank:

Jaja, det är som det är (läs: bara gilla läget). Nu ska jag sova så jag är vettig kl 10 i morgon iallafall då vi ska träffas.

Signatur

Mer detta datum andra år..

Kanske liknade inlägg på sidan..

Comments are closed at this time.

css.php