Apr 11 mån 2005

Patcha MSN Messenger V7.0

Nytt: Mer om MSN 7.5 här.

Ja, jag installerade till slut MSN Messenger version 7.0 jag med så andra kan skicka ”vibbar” och liknade :smile: Nåja, lite nya funktioner ville jag ju testa själv med men ville ha detta att fungera med MSN Plus så jag har väntat in så detta har uppdateras för klara v7.0. Men.. irriterade mig lite på den blinkande reklamen där även om jag inte har huvudfönstret framme så mycket, denna kunde man ju ”bocka bort” tidigare i MSN Plus. Men det finns ju bot som sagt..

Nu ser det ut så här:

Borta är reklamen och massa småknappar där uppe man aldrig använder (i mitt fall mailen då jag inte ha en Hotmail i MSN). Vidare så ska detta med att program inte går att skicka vara fixat men inte hunnit kolla än.

msn1

msn2

msn3

msn4

Ladda hem patchen

Signatur

Mer detta datum andra år..

Kanske liknade inlägg på sidan..

En kommentar till “Patcha MSN Messenger V7.0”

  1. sandraskrev den 28 Dec 2007 @ 02:13

    ;) :p :p :lol: :) :laidback: :sad: :rose: :redheart: :heart: :yummy: :yell: :vodka: :upsidedown: :tv: :lightbulb: :headphones: :grumpy: :glasses: :dead: :cute: :yawn:

css.php