Frågan är vem som är mest knäpp..

Ja, vad ska man säga.. är det jag eller han som låg efter mig?

Vad har då hänt? – Jo, på hemväg idag så är det en väg modell 3km raksträcka där de nu bygger en bro för Botniabanan mitt ”på hållet”. Innebär att den är hastighetsbegränsad då de gjort en ”sväng” runt den bron de bygger. Det är normalt 70km/t på den vägen men alla kör 90.. så gott som.

Men nu en bit innan brobygget blir det först 50km/t och sen 30km/t. Själv är jag mycket bra på hålla hastigheten på sånt där då det är ett jobb där. Men jag ser ju innan jag kommer fram till 50-skylten att en Saab närmar sig rätt så fort så jag motorbromsar ner till 50 jag och får den andra bilen 2-3m efter känns det som. Släpper då gasen ytterligare då jag inte gillar ha nån så nära mig efter fått mig en whiplashskada redan. Resulterar sig att han är ännu närmare. Blir sen 30 och han ligger lika nära.. då vidrör jag bromsen bara så bromslyset tänds så han skall fatta att han ligger för nära..

Ingen reaktion alls så jag bromsar sakta men säkert tills vi står helt stilla nästan, tanken min är ju att han skall köra om eller hålla sig längre bak. Menar, att står jag som helt stilla är det ju inget som hindrar han köra om..

Han stannar stort sett bakom mig då fast vi rullar ju sakta.. sen ökar jag igen farten upp till 30km/t och han följer med lika nära. Då är det jag som bromsar in och drar handbroms och kliver ut då han fortfarande inte kör om.. han står ”lydigt” kvar 4-5m bakom och ser helt oförstående ut och jag säger nått i stil med ”Vad sysslar du med?

Får till svar att ”Jag har bråttomt..:roll:
Går emot dörren och han öppnar rutan lite om frågar om jag är tokig eller nått, jag upprepar samma. Varför ligger du så nära säger jag? – jo, han har bråttomt och så får jag höra att jag är knäpp. Då är det jag som står där bara framför hans bil en 15sek så han kan inte köra..

Sen går jag åt sidan då jag ser det kommer en bil längre bort och han drar iväg med blixtens hastighet :sad:

Jaja, frågan är vem som är mest knäpp.. JAG vill då inte ha nån så nära mig och fast jag gjort allt för slippa honom och står stilla kör han inte om. Vem vet.. jag bliev nog idiotförklarad å det grövsta men han ska väl ha nått tala om ikväll med :roll:

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 089 visningar

Mer detta datum andra år..

3 reaktioner till “Frågan är vem som är mest knäpp..”

  1. Klart du inte är knäpp, inte i denna fråga iaf…skulle gjort samma..plus antecknat ahns regnummer och kollat upp mannen. Såna där är de som gör oskyldigt folk skadade….stolt över dig, att du reagerade och till och med gick ut….*kraaam*. :heart:

  2. Tack du :heart:
    Jaa, man undrar ju vissa gånger ändå vad man sysslar med.. men jag vägrar ha nån så nära mig när jag redan blivit skadad. menar, går man inte till handgripligheter så.. :razz:

  3. Men självklart är Du knäpp, Micke.. :grin: det har Du ju varit så länge jag känt Dig :shock:

    Skämt så sido.. Han får enligt lag inte ligga mer nära än att han kan bromsa utan att kana in i framförvarande bil. HAde han brått, så hjälper det honom inte att ”trycka Dig i arslet” :oops: Jag hade visserligen inte gått ur bilen, men saktat ner så mycket som möjligt och krypkört hela sträckan.. och så snart jag haft möjlighet och det GETTS möjlighet ur trafiksynpunkt.. så hade gasat så snart jag sett att han ville köra om.. :cool:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php