Fack och lunch på stan.

Jaa, det är inte många gånger jag haft nått göra med facket på alla dessa år man jobbat. Men nu hade jag fått en räkning på 200:- från dem då jag ”inte betalt fackavgiften”.. tydligen är det mars månad som spökar och fattar inte varför inte den summan blivit dragen från min ”lön” den månaden då. Men den lön jag får i mars gäller ju för februari och jobbade ju inte en enda dag den månaden pga av 100% sjukskrivning.. så det fanns kanske inget dra av? – måste kolla lönebeskedet (om jag nu hittar det :oops: )

Jaja, blev tal om lite annat med rörande olyckan då. Detta att jag inte fick ha nån med mig till mötet på FK då det i mina ögon var för att de kräver att företaget jag jobbar åt skall ha nån behandlingsplan för att jag skall kunna återgå i arbete (fortare än fort enl FK). Man tycker ju då att det vore vettigt att nån från företaget skulle fått varit med också men nån därifrån var inte önskvärd till det mötet enligt samtal som personalansvarige haft med FK på telefonen nån dag innan.

Sen gick jag lite upp&ner på stan ett tag.. hungrig blev jag med så jag traskade in på Harrys där och åt en dagens rätt då man är lite slö med för orka laga nått :cool:

Sen till nått annat.. kompisen har ju fått ”köpmani” :razz: Nåja, men han köpte sig en snöskoter och sen en hoj (Kawazaki 800cc) inom en vecka och så då han förra veckan skulle upp hämta hojen (köpt i Umeå) så säger dom åt honom ha stort släp med sig. Förklarade då att han hade för avsikt köra den hem de 11milen men de stod på sig. Slutade de fick tala om varför han skulle ha släp.. visade sig han vunnit en Peugeout EU-moppe a´ 10-12 000:- med då de lottar ut nått sånt tydligen varje månad på det företaget. Så det blev tvärfullt i garaget där!

Jaa, kul sånt där att det är nån man känner som vinner nått med och så..

Signatur
DiceSlumpat inlägg

987 visningar

Mer detta datum andra år..

En reaktion på “ Fack och lunch på stan.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php