Apr 24 sön 2005

ICQ5

Jag installerade också ICQ5 för lite över en vecka sedan (har ju kört Miranda istället) och tänkte visa att det går få bort reklamen i den med. Nu talar jag om den engelskspråkiga ”stora” ICQ och inte om denna äldre svenska ”Lite”.

Efter installationen dyker ju denna upp:

ICQ5

Bara fylla i ditt existerande ICQnummer då samt lösenord (eller så får du skapa nytt konto) Men stäng sedan ner ICQ och starta patchen som tar bort reklamen – den hittar du här.

När du sen kör denna så dyker denna ruta upp, se till att det står samma katalog där som du installerade ICQ i (konstigt nog så installerades ICQ5 hos mig i katalogen \ICQLite\ som bilden visar så detta får du vara uppmärksam på när ICQ installeras. Vad som också är lite förvillande är texten i första rutan där det står helt annan version (om man är uppmärksam) men som i den andra står riktigt:

Bannerkiller

Efter avslutad patch så visas denna (och du har en reklamfri ICQ):

Bannerkiller2

Så här ser då kontaktfönstret ut:

ICQ fönster

Signatur

Mer detta datum andra år..

Kanske liknade inlägg på sidan..

En kommentar till “ICQ5”

  1. marsoskrev den 08 Aug 2005 @ 16:20

    ameria icq

Comments RSS

Kommentera gärna

:cute: :-D :) :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :redheart: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php