Maj 05 tor 2005

Lugn dag idag..

Vaknade klockan halv 7 i morse av att jag tokfrös! – och vart låg jag då? Jooo, på soffan som jag intagit kvällen före efter haft massa trevligt prat på MSN med någon *du vet vem du är* ;) Var tänkt kolla in lite tv men jag somnade.. Det var bara att kliva upp och strippa lite sen då och krypa ner i nybäddade sängen nån timme till då :)

Där låg jag till lite efter 9.. men tagit det lugnt annars idag. Var in till stan med mamma&pappas bil (lämnade den) då de kommer hem i natt efter kl 1 och ska ju ta sig från busstationen då. De har varit en svång till Åland. Detta innebar ju jag fick cykla hem, tog det mer än lugnt men känner ju av dessa 5km ändå.. det är som att det man vilar på styret går raka vägen mot axlarna/nacken/huvudet. Sen lite mera slöande vid tv’n och massa trevligt surrande över MSN :razz:

Snö i backen Nya hoppbackar.. Ute på cykeln.. Grönskar!

Signatur

Mer detta datum andra år..

Kanske liknade inlägg på sidan..

2 kommentarer till “Lugn dag idag..”

  1. Tinaskrev den 05 Maj 2005 @ 22:41

    Du skulle köpa en sån där cykel som man ligger bakåtlutad i…

  2. Evaskrev den 07 Maj 2005 @ 19:05

    :heart:åååå, va grönt å fint det e hos dig..

css.php