Inget göra..

Inget göra, inget gods!

Ja, blev en sån där knäppisdag på jobbet igen. Har i 2 dagar saknat ett paket med grejor från lagret i Malmö till 2 jobb jag har som väntar. Första dagen bommade nog lagret så jag hade inget göra igår morse heller men så kom det in ett jobb 10mil bort jag åkte iväg på vid 9-tiden. Sen efter detta hörde jag mig för om jobbarkompisen behövde hjälp på en sån där datorinstallation vi har gjort några nu i höst och han sade då inte nej..

Så, då bar det iväg 4 mil ytterligare och blev kvar där till 15:30 innan jag fick åka hemöver de (över) 13-milen så det blev lite övertid som sagt.

Men det var ju idag jag skulle skriva om, grejorna som saknas är till samma ort som det förstnämnda och i morse åkte jag in på Posten igen då det är ett sånt där ”Express 07:00” paket (som lev över natten bara) och det är bestämt vi hämtar det (normalt utkörning men då kan man ju måsta vänta på den med..) vid varje tillfälle. Men, inget paket där i morse heller så vi har idag bara vinglat runt på stan och ja.. jaja, inte bara utan vi har fördjupat oss lite i en dator med ett RAID-system innehållande 2st hårddiskar där om det blir fel på den ena ska den bara fortsätta gå. Men kommer ju att larma att den ena hårddisken är paj så man kan byta så fort som möjligt, vad som då sedan händer är att den kopierar upp den nya/tomma så den ser identiskt ut som den som är igång.

Himla smart det där.. det skulle man ha hemma med så slipper man tappa nått. Men, det är ju mest bara foton och sånt man är rädd om i datorn och sånt går ju bränna av.

Nää.. nu väntar jag bara på jobbardagen ska ta slut så jag får hälsa på dem på Posten i morgon igen :rolleyes:

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 109 visningar

Mer detta datum andra år..

2 reaktioner till “Inget göra..”

  1. Nu har du väl slutat jobba hoppas jag:P
    OCh jag hoppas också att allt är bra med dig, Micke.
    Här är allt toppenfinemang.
    Kram Laila:rose:

  2. Hallå där !!!!

    :grin: Hur e´det ??

    Jag skulle ta din kod och länka till dig men det händer INGENTING..

    Har du en banner jag kan använda ??

    Kram

    Jeanette :rose:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php