Obbola!

Ja, klockan 13:30 får vi en felanmälan därifrån (ligger strax utanför Umeå) och det är en sådan felanmälan som vi måste påbörja jobbet samma dag så det var bara hoppa in i bilen och köra de 11milen norrut. Väl där så hittade jag felet direkt och gick fort fixa. Men tog väl en 40min då jag var tvungen kolla lite exta, såg när någon använde osv. Sen skulle man ju skriva papper på det hela och även göra likadant i datorn för sen skicka iväg att jobbet var klart. Blev ju lite övertid idag iom detta..

Men, hade ju lugnt på förmiddagen så jag ska inte klaga.
I går lämnade jag ju in min jobbarbil och då brukar man ju får en ”verkstadsbil” billigt i samband med detta och brukar ju va en modell lite större än skokartong, läs en Renault Clio :cool:

Meeen, denna gången hade de ”slut” på dessa så jag fick mig en liten större sak! Nämligen en 1+8 sitsig buss :D
Men den var härlig köra med.. blev väl en 12 mil med den och så ringde de från versktaden och sade de inte kunde fixa allt på bilen utan hade beställt grejor. Så jag åkte dit och checkade med dem lite och de fixade så jag fick ha bussen till idag då de skulle ha bilen min klar senast kl 9.

För klockan 9:30 var det ju jag som skulle till en sjukgymnast här på vårdcentralen och detta första besök a’la 1 timme gick ju åt att upprepa allt som hänt och inte hänt sen jag blev påkörd för snart 2 år sedan (var den 29 jan -04). Blev som bara massa surrande som sagt och ska dit igen om nästan 4 veckor då de hade knökfullt just nu efter nyår och det var bara vissa tider hon kunde boka till mig då detta ”var i början” då det innebär lite längre besökstider. Nåja, vi får se vad det blir av det där.. behöver väl inte säga jag är lite pessimistiskt vad gäller sjukgymnastik och min skada.

Men, men.. man ska inte måla f-n på väggen som det heter (väl?)
Grejen är ju bara att jag blivit dålig så fort nån börjat ”greja med mig” men det som kan vara bättre nu är ju att jag känner mig fräschare och märker jag återhämtar mig efter dessa gånger jag får så ont. Tidigare bröts jag ju som långsamt ner bara, man återhämtades sig inte utan var som om man halkade ett trappsteg ner för varje gång.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 148 visningar

Mer detta datum andra år..

6 reaktioner till “Obbola!”

  1. Nu äntligen har jag fått lite tid över och ska kolla pluginen du nämnde.

    Förstår att du är pessimist, men samtidigt KAN det ju vara annorlunda den här gången och det är säkert värt ett försök. Eftersom du känner dig starkare nu, känns det som om hoppet är lite större denna gång än tidigare, eller hur? Nå, jag håller tummarna!

  2. Skall vi byta bil du och jag? :lol:

    Hade en Clio innan det blev en Volvo S40. Nu är ju bilen stulen och jag har fått låna ev Volvo 850 – stationsvagn, av en härlig vän, tills jag får besked om min gamla bils öden. Än har jag inga nyheter och jag är jäkligt tacksam för att ha något att köra med öht!

    Har testat pluginet du rekommenderade för bilder, men precis som jag misstänkte funkar det inte med PHP i Safe Mode *suck!* Nu är det inte ofta jag lägger in foton direkt i bloggen, så det får vara som det är nu. Det går ju i alla fall att ftp:a fotona till servern och sen direktlänka.

    Ha det gott!
    *Kram!*

  3. Kul att köra buss.. en aning större än renault clio. ;) Vi har clio i kommunen, några stycken, men de funkar alldeles ypperligt i stadskörning. På natten kör jag en ford focus.

  4. Passa på att tjäna lite extra då då. Plocka upp lite turister och kör runt dem på runtur :D

    Jo att leva med en fryaåring är spännande ska du veta … Det finns ingen hejd på spetsfundigheterna och grälalternativ. Min fyraåring vet allt, kan allt utom att förstå att han inte får bestämma allting. ”Du FÅR inte bestämma ALLT MAMMA!” skriker han åt mig minst 20 gågner om dan :rolleyes: Det gäller allt ifrån vad man måste ta på sig när man ska gå ut i vintern till att vi ska äta eller att man inte får se Shrek 30 gågner om dagen.

    Och emellanåt kommer de mest charmiga beskrivningar av sanningen i hans ögon som är så söta att man antingen börjar gråta rörd eller fnittra.

  5. Hallå!
    Det där med sjukgymnastik vet jag inte om jag tror på, jag tror mer på alternativa behandlingar, typ reiki och zonterapi… Har du testat det???
    Jag har själv fruktansvärt ont i nacken och som följd av det nästan ständig huvudvärk och det enda som har hjälpt mig bra är reiki healing! PROVA DET!!!!!! Det kan ju inte mer än misslyckas…

    Ha det bra!
    Kram Anna
    P.S Kan man få beställa en guidad tur i minibussen?!! :grin:

  6. Absolut inte.. Clio är en bil som jag funderade på att köpa för några år sedan, det enda jag inte gillar är plastskärmarna fram. :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php