Feb 26 sön 2006

När jag trodde den funkade..

21:27 i kategorin Dator,Jobb,olyckan

..så bara tvärdog den igen!
Talar om datorn nu igen, men nog om den för idag.

Vad har jag annars hittat på idag då?

Tjaa, En liten längre promenad runt på byn här och det kändes bra. Mår mycket bättre nu efter jag slutat med dessa ”vridövningar” som jag kallar det som sjukgymnasten vill jag ska göra. Men jag förstår också att jag knappast blir bättre av att göra som jag gör nu, dvs så lite som möjligt men jag kör med det tills jag ska träffa henne igen.

Har ju också tagit tag i lite papperssortering, bland annat satt in de 2 senaste årens deklarationer i en pärm och det var ju på tiden :oops: Har även grejat på lite med papper rörande krocken så jag har lite mindre kaos med dessa..

Annars så har det ju blivit lite OS-hockey idag på tv’n, och nu mellan kl: 20-21 såg jag på dokumentären om Palme-mordet och ja, vad säger man! Kan ligga en hel del i det som de kom fram till där.. att polisen hoppades att den undre världens skulle göra upp just den kvällen och drog sig undan och så tar de fel på person och Palme blir den som blir mördad.

Så, nu är det snart bara att sova som gäller här då det är arbetsdag i morgon igen och bara 2 dagar kvar innan jobbarkompisen går på 5 månaders pappaledighet. Om detta så tycker jag ju inte.. nu menar jag inte att han inte ska få ta ut den då det är sånt man skall få göra utan att i mitt fall så blir det ju sämre då jag nyttjar honom lite pga av min hörsel och nu har jag ju inte den möjligheten längre. Risken är ju också att jag iom detta kommer få det lite jobbigare, lite så jag spänner mig mera (och det går ut över whiplashskadan) tror jag men man ska inte måla f-n på väggen nu innan men risken finns ju som sagt. (vet ju hur det var den månaden i somrast då det var semester)

Sen får jag ju lite hjälp nu med men den kommer från annan stad så det blir som inte samma ändå. Men, det ska nog gå bra detta med..

Nä, nu är det jag som tar och avslutar här!

Signatur

Mer detta datum andra år..

Kanske liknade inlägg på sidan..

3 kommentarer till “När jag trodde den funkade..”

 1. Petraskrev den 26 Feb 2006 @ 22:27

  Trist att det fortsätter att strula :(
  Hoppas det snart ordnar till sig!

  Förstår att du spänner dig för de kommande månaderna. Men vad glad jag blir över att se att din kollega ska vara pappaledig. Det är så få pappor som väljer att vara det numera, väldigt få som har råd att vara det dessutom. Nåja, nu gled jag ifrån saken lite :D

  Hoppas du sussar gott i natt.
  Natti natti!!

 2. Petraskrev den 26 Feb 2006 @ 22:28

  Ja, just ja… gravatars måste jag ju lägga in igen :D

 3. Ankieskrev den 27 Feb 2006 @ 20:54

  Oj! Är du också hörselskadad?
  Jag med, fast i princip bara 60%..helt döv ena örat och det andra behöver rör i trumhinnan och då hör jag och utan rör kan det vara sämre.
  Förstår verkligen hur du känner det då du ska spänna dig för både hörselns och skadan samtidigt.
  Gör så jag också med värken i armarna+hörseln då.
  Man blir så trött.

  Ha det fint!
  Ankie som nu ska kika på om du lagt in mer tips och trix.

css.php