Måndag..

Ja, vad ska man skriva om idag då?
Nämner jag datorn så rymmer ni väl och tittar aldrig mera hit :grin:

Började med att göra upp en eld i morse, var ju skitkallt ute.. visade -20°!! Sen väl på jobbet så fanns det inget göra man kom in ett efter bara 10min på stan som jag var snabb att ta. Efter detta så var det ett till alldeles intill som tog sin lilla tid då jag var tvungen åka köpa lite för kunna fixa det och sen var det lunch.

Sen efter lunchen så hände inte mycket.. kaffe och surr med jobbarkompisen som i morgon jobbar sin sista dag på ett halvår. Tror jag skrev 5 mån häromdagen men det är 6 månader det rör sig om hans pappaledighet. Han satt och bråkade lite med jobbarlaptopen som strulade lite och har gjort det till och från för honom. Vi fick våra samtidigt och min har gått som en klocka. Är ju en annan kille som ska ha hans bil/dator nu ett tag och som ska hjälpa mig lite på jobbfronten men han utgår ju från en annan stad han.

Sen här hemma så startade jag ju datorn (se där, kunde inte hålla mig! :D ) och den funkade.. i hela 4,5 timme just som jag satt och fipplade på med sidan och detta att man ser vilka som kommenterat redan under respektive inlägg. Hann ju inte bli klar då den bara tvärdog så det får vara som det är nu lite ”förskjutet” ( blir ju som ett <li> under ett annat <li> ). Varför den funkade så länge tror jag beror på att jag plockade ut ett minne (256MB) precis som tidigare då det verkar bli för mycket för grafik-kortet när datorn jobbar på lite snabbare då den har mera minne installerat.

Har ju inte orkat lägga in FTP och allt sånt på denna då jag tömmer den och grejar härjar vilt med denna ”testdator” så jag struntar nu i att det ser ut som det gör. Ska kolla med ASUS i morgon vad som kan tänkas göras med grafik-kortet (nån ska ringa åt mig) innan jag beställer bara beställer ett nytt. Nää, detta var vad jag hade att förtälja denna sista måndagen i februari 2006.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 284 visningar

Mer detta datum andra år..

7 reaktioner till “Måndag..”

  1. Ooops här i kommentarerna har du gjort om… :shock: tänkte höra lite med dig om wordpress.. Jag är inte helt nöjd med blogtown som blog-verktyg men nackdelen med wordpress är att man måste ha den lokalt på datorn.. eller har jag fel? (du som är wp expert)

  2. Attanbening till dator:evil:
    Den får väl inte hålla på och härja så med dig heller! *hytter med näven*
    Bra att du tar kontakt iaf.
    Läste häromdagen tror jag att det var..möjligtvis inne hos Caroline att det ev var aktuellt med CI-inplantat för din del. Det låter spännande.
    Kram Laila

  3. *asg*
    Skit bakom kameran…det var det värsta! *rynkar ihop ansiktet och ser grym ut*

    Jag förstår hur du resonerar gällande CI. Du har ju såklart lärt dig att leva med detta. Hittat din vardag i det så att säga. Det blir ju som att röra till allt med sådana drastiska förändringar såklart. Men i bästa fall så borde det ju bli en klar förbättring. Sedan vet inte jag jättemycket om just CI. Är mera insatt i synproblem och de blindas värld. Där finns ännu inget sådant revolutionerande hjälpmedel:P
    Ha en toppendag idag och klappa om sjuklingen från mig. ..Datorn alltså..
    Kram Laila

  4. Åhå… så ni hade kallt ute redan igår. Vi hade riktiga vårkänslor… mycket av snön hade smält bort och solen värmde ordenligt. Men när jag vaknade idag var det kallt och det har snöat massor i natt. Snart måste jag ut och skotta fram bilen! Den syns knappt där ute på garageuppfarten… så idag vet jag vad jag ska göra. Skotta. Blä!
    I stan har man ju trottoaransvar och vi har trottoar på tre sidor om huset. Eh. Men, det är ganska skönt att komma ut och röra på sig lite också. (Intalar mig själv positiva tankar. ;))

    Så, du är en sådan som håller ordning på fönstrena? Jag behöver ju inte bry mig längre nu. Det är inte vår längre. På vintern behöver man inte tvätta fönster. ;)

    Kramar!

  5. Finfint med namnen på vem som kommenterat. Jag har ju fått så fantastisk dagbok av Agneta, och någon dag kanske jag kan klura ut hur jag får dit namnen. Eller nä, förresten, det kan jag nog inte. Men jag kan ju låtsas! :-)

    *kramar*

  6. Fy så trist med strulande datorer. Kan tänka mig att du säkert får ordning på’t till sist :)

    Vi hade minus 2 i morse och jag tyckte det var svinkallt, det går liksom inte attt jämföra ;)

    Ang din kommentar om switchern, det låter som det har med cachen att göra, kanske du behöver tömma tempfilerna?

    *Kram!*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php