En sväng till stugan..

Efter en promenad här mitt i dan och sen kollat på Formel 1 :cool: så fick jag för mig dra iväg mot stugan för kolla läget lite. Men först åkte jag ut på ”ranchen” där mamma&pappa bor och bytte Boxerkort med dem då de har ett nyskaffat abbonemang och klarar sig ju med ett :rolleyes: Nää, de fick ta mitt under tiden.

Jag var mest ute efter se vad TV4 Fakta & TV4 Film har att erbjuda då jag inte har detta på mitt kort eftersom dessa kanaler inte fanns då jag skaffade mitt för 2 år sedan och man måste ”teckna om” abbonemanget och det blir 10:-/mån dyrare iom detta så det är ju inga pengar direkt. Men väl hemma så ser jag ju de har alla Canal + kanalerna med på det kortet så nu ska jag kika på lite hockey här :grin:

Stugan var det ju!

Var dit som sagt och det är plogat och bra själva ”byvägen” men inte ner till stugan då så man fick gå lite efter ett skoterspår som syrran&co gjort för nån vecka sedan och det var väl bara 10-15cm snö på det då här knappt snöat nått på slutet. Men den såg ju ut så här snöig ändå:

Snö på taket!

Här ser ni ju spåret jag gick efter.. ingen snö tala om där på 2v:

Lite snö på slutet..

Annars så kollade jag in ma&pa’s stuga med som ligger några hundra meter därifrån och där såg översidan än mer insnöad ut då det troligen rasat från taket där i vinter:

Mamma&pappas stuga.

Men nerifrån så ser det ju betydligt bättre ut..

Mindre snö på nedre sidan.

Sen nere vid stranden står ju flotten.. *suck* jag vill ut och åka nu :razz:
Ska ni med?

Flotten översnöad!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 061 visningar

Mer detta datum andra år..

5 reaktioner till “En sväng till stugan..”

  1. Har du egen stuga? Ser jädrans mysigt ut. Är det en sjö där nere eller vad?
    ………..
    Sedan det där med kortläsare är MYCKET smidigare upplever jag som alltid hållt på med de förbannade sladdarna hela tiden. Inga sladdar, inget skit som hänger från datorn och inget man ska kludda med att hitta hålet. Kortläsare är bra för det finns hål för flera sorters kort. Som sagt, man upplever kanske saker olika. :-)

  2. Det ser otroligt mysigt ut… nära vatten och allt… fiske och bad och sol kan det bli bättre?

    Jo det är så att jag la in lite bakåt i tiden och det blir nog mer sen men jag har inte hunnit det ännu.

  3. Men så mysigt det ser ut. Och en sån där flotte har jag sett på sjön när jag seglat och velat ha en! Vet bara inte var den ska stå… på altanen kanske?? :grin: Eller hemma hos Åsa bredvid snöslungan….

    Du skottade väl bort allt på taken och gjorde en bred gång upp till båda husen när du ändå var där?? :razz:

  4. By the way… om du gillar att titta på Formel 1 på TV så ”borde” du försöka se det live. Jag såg ett F1 lopp i Barcelona 2004 och trots att jag inte direkt är ett fan kan jag säga att det var klart häftigt!

    Men du kanske redan har sett live??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php