Propptjuven!

Nu talar jag om katten Hasse och inget annat.

Jag fattar inte vad det är som är så kul med stjäla (botten) proppar till tvättställ och bidéer som denna katt roar sig med. Är likadant hemma hos syrran och de hittar dessa på de mest tokiga ställen sedan. Här bär han omkring den proppen en våning ner och gömmer under nån matta osv. :D

Propptjuven i farten..

Annars så har det varit en kanondag idag, inte riktigt full sol men döhärligt och varmt. Är +8° nu när jag skriver detta här hemma i skuggan. Varit på en ”utflykt” inåt landet idag och det blev en 33-34mil totalt och var lite på isblanka vägar då jag körde på några mindre bara för få lite andra sträckor dit och hem. Men vad lite snö det är en 9-10mil innåt landet, västerut från kusten räknat.. knappt nån snö alls där ju! Inga plogvallar och man ser ju lägdan..

Lite snö..

Idag blir det nog lugna gatan här (som så många gånger förr) då jag nu redan har varit uppe på taket och skottat lite och räknar ju med att få lida lite för det där.. men det går ju över som sagt. *van* Blir nog en enda lång tv-kväll ikväll, vet inte om Modo-matchen mot Färjestad går på nån kanal jag har men det får vi se. Annars så brukar jag bänka mig vid ”Så ska det låta” och tyckt Settman skött sig riktigt bra, men visst är det himla ovant då de bytt ut alla där..

Nää, nu ska jag busa lite med katten här!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 313 visningar

Mer detta datum andra år..

9 reaktioner till “Propptjuven!”

  1. Katter kan ha mkt bus för sig. ;)

    Tycker också Settman skött sig riktigt hyfsat.. Men det tar nog ett tag att vänja sig.

    Ha en trevlig helg!

    *kram*

  2. Men det är ju charmen med att djur! Deras roliga egenheter och tokerier som får en på bra humör.

    Här har det också varit härligt idag. Massa plus och det töar snabbt nu. Mmmmmm

    Apropå skotta tak. Så har vi inte gjort det och i dag låg jag på soffan o slöade :yawn: när jag plötsligt hörde världens brak. Trodde att uterummstaket kommit in. Men *puh* det var snöraset ner från taket som lät.
    Ha en trevlig helg!

  3. Det där med att bära runt med ”konstiga” saker kanske är något som katter gör… Mina föräldrars katt stjäl poatisstickan så fort han får en chans. Och gömmer under en matta.

    Hoppas din helg är bra!

  4. Så där gör min äldsta katt. Hon älskar att leka med de där ”propparna” – katter roar sig med det mest knepiga.

    Hmmmm….ja du, vad ska man tycka om Modospelana efter gårdagens match.:shock:

    Ha en fin helg…själv ska jag jobba

  5. Hej, dessa katter, finns det skönare djur än de? Min mammas katt lyfter på silen till avloppet och lägger ner det han hittar.Allt från små pappersbitar till leksaker. Det är ju det som är tjusningen med djur, deras små egenheter,nu ska jag återigen läsa dina tips om wp, kram och pusspåre leila

  6. Asså, katter är bara för charmiga! :grin:

    Hur har det gått med 2.02:an?
    Märkte idag att jag inte kunde ladda upp bilder till wp-content/uploads. Fixade det genom att radera hela mappen och skicka upp allt på nytt igen, tur att man inte har lagt upp många bilder på det sättet ;)
    En nyhet (som kanske passar dig) är att du via kontrollpanelen kan styra var bilderna skall sparas ->Inställningar->Övrigt. Tror det är nytt i alla fall . Då lär det ju inte bli några konstigheter om du sparat på annat ställe.

    Ha en fin lördag!

  7. Jag säger som jag alltid har gjort… katter är lömska djur och jag är livrädd för dem… i somras skulle jag åka och mata min brors katt under 1 vecka och det var inte kul inte, den kom inte in när den skulle och gick inte ut när den skulle. Trevlig helg

  8. Den där Hasse verkar trivas hos dig! Härligt med djur – alltid nåt kul att föreviga på bild! Ska du inte skaffa dig en katt?
    Jag saknar min Kenzo, boxern som mitt ex fick vårdnaden om :) han dog för ett år sedan…. ja inte exet utan boxern … ha, ha… Kenzo gillade att posera framför kameran.

    Dags att fixa maten!
    Ha en trevlig lördagskväll!
    //Bia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php