Mar 19 sön 2006

Flåsande katt.

Hehe, han är för rolig denna Hasse. Katten alltså jag haft hand om lite på slutet när syrran är borta. Är nämligen så att när han ska åka bil så ska han sitta på instrumentbrädan och där sitter han och flåsar som han sprungit skiten ut sig eller vad man ska säga :D

Var likadant förra gången då jag hämtade honom och där sitter han med vidöppen mun och bara flåsar. Kan han vara lite rädd eller vad är det?

Hasse flåsar

Annars så var jag och såg syrrans mellangrabbs hockeymatch efter lämnat av katten hemma hos dem. De spelade mot årskullen äldre så de var lite för stora/starka de andra.. så det blev en ordentlig förlust mot vinsten med 13-1 förra helgen.

Hockeymatch i O-rinken

Sedan efter detta så bjöd mamma ungarna på mat och då fick jag även hänga på till Max för ett Maxmål där :)

Maxmål

Annars så har jag suttit och petat lite i koden här på sidan då man hittar lite småfel här och var men nu ser det rätt så vettigt ut tycker jag. Nu dags för kaffe!

Signatur

Mer detta datum andra år..

Kanske liknade inlägg på sidan..

8 kommentarer till “Flåsande katt.”

 1. Lailaskrev den 19 Mar 2006 @ 21:07

  Hihihiiii, vad frän han är, Hasse:)
  Ja du..något är det ju absolut som han är exhalterad över där uppe på instrumentbrädan. Vad det är har jag ingen aning om. Det kan ju vara så att han tycker att det är lite granna läskigt och det är därför som han flåsar. Ett kanonkort på honom:)
  Kram Laila

 2. Jeanetteskrev den 19 Mar 2006 @ 21:36

  Så gör min katt också. Vetrinären sa att det beror på att de är rädda. Min stackars katt har även tass svett när han åkt bil.. :grin:

  Du, vad snyggt det blev här inne :grin:
  Hoppas att du har haft en bra helg !

  Kram

  Jeanette :rose:

 3. jetteskrev den 19 Mar 2006 @ 21:45

  knepigt med kattrackarn! Verkar dock som ´kattägarinnan Jeanette hade koll på orsaken.

  Ha ett bra slut på söndagen..!

 4. Mickeskrev den 19 Mar 2006 @ 22:44

  Det är nog som Jeanette säger.. att han är lite rädd då denne Hasse lämnade rätt blöta tassavtryck där på instrumentbrädan då vi var framme. Då vet vi det :D

 5. Mumrikskrev den 20 Mar 2006 @ 09:43

  Aha rädd jag skulle säga att Hasse är åksjuk och mår lite illa så brukar det vara med hundar som flåsar i bilen. Men katter är långt i från hundar så…

  Vad snyggt det blev här!

  Kramkram

 6. Catjaskrev den 20 Mar 2006 @ 13:29

  Tror han är rädd. Nog stress som gör att han flåsar.

 7. Veduranskrev den 20 Mar 2006 @ 18:07

  Hejsan Micke… Jo Hasse är superstressad när han gör så och jätterädd. Tofflan gjorde likadant när jag var hos veterinären med henne och då var hon skräckslagen :|
  Fin är han iallafall ^^

 8. Örnenskrev den 21 Mar 2006 @ 01:22

  Katter gör så när de är rädda och åker bil….som våra blir. Men jag har märkt att om man kör väldigt sakta så katten hinner med att se lite utanför fönstret så minskar flåsandet….och även jamandet.

css.php