Ny design och validerat.

Jag har hållit på fila på en design som ska vara korrekt nu ur valideringssynpunkt.. varit lite si&så med detta men nu tror jag det ska funka som det skall. Blev kanske lite dyster till färgen men det är som det är det :)

Det bökiga är ju att det inte är riktigt samma namn på divarna på olika teman så man får sitta klura ut vad som är vad samt detta att jag har en gästbok i WP som bygger på kommentarsfunktionen gör att dessa filer ska stämma ihop med det övriga med.. ja detta med gravatarer med. Men, det skall funka nu tror jag men det där arkivet jag hade det stämde inte alls med detta temat så jag tog bort det så länge. Har också tagit bort ”förstasidan” då denna poll byggde på tabeller och jag vet inte vad.. vi får se vad som händer där sedan.

Har en WP-installation till som jag labbar med och den har ju senaste v2.02 den (det du Mimo!) men jag envisas med köra den äldre v1.52 på denna än så länge.. ville som ha detta tema som är korrekt igång först innan jag gav mig på nått mera.

Annars skiner solen som tokigt här, men blåser mellanåt så det bara dånar!
Uppe med tuppen idag, ja kanske före den t.om då jag klev upp runt kl halv 7 här då solen sken som tokigt in i sovrummet.

Gårdagen då, skrev ju inte mycket igår direkt men jag var och kikade på syrrans mellangrabb som spelade hockey och de vann över Modo med hela 13-1 på hemmaplan i O-rinken som isladan deras kallas. Sedan en sväng till föräldrarna med nån bränd skiva på alla deras foton från Fuertuventura dit dom var nyligen och sen var jag ju tvungen åka hem och hålla katten Hasse sällskap :rolleyes:

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 507 visningar

Mer detta datum andra år..

11 reaktioner till “Ny design och validerat.”

  1. Men ser jag har lite poblem med wp_grins, dvs det plugin jag har för kunna ”klicka på smileys” men nu funkar ju de. Måste ju testa kommentera lite bara :grin:

  2. Aha.. det är är troligen så att detta temat känner igen ”admin” för sidan.. och då gör detta inlägg i annan färg. Postar detta med annat nick/mail för testa då.

  3. Hellu!

    Tjusig ny design! Jasså du poppade inte med Carola! *fniss* Jag gillade henne och ANdreas mest så sper dom var!

    Jag tänkte höra om du kunde hjälpa mig med en liten grejj, skall nämligen ha in dom som kommenterat i bloggen i den där topp 10lsitan men det funkar inte.. eller snare jag hittar inte vart man hittar den funktionen.

    Kramis Vickan:rose:

  4. Hejsan Micke-killen!
    Ja, det där med validering är ju som det är det..på min sida iaf. Jag har roat mig med att göra validerade sidor åt andra men se inte åt mig själv av ngn märklig anledning. *s*
    Får väl sätta mig ner med det någon av dagarna här.
    Fint blev det och stilrent:)
    Ha en fin söndag.
    Kramis Laila

  5. Ja, det var väl lite väl sent att säga god morgon kl. 11.00, själv var jag uppe med barnen vid 05.45 :dead:
    Och sitter här nu med nästan 40 graders feber och dunderont i halsen… En olycka kommer sällan ensammen…
    Nåja, ha en fin söndag!

    Kram Anna

  6. Men så tjusigt du har fått det… mycket snyggt tycker jag, validerad och allt :wink: jag hejade på Andreas i omröstningen (ingen idé att heja på pudlar som inte vinner) valde Andreas då hans låt var bättre + att han är uppvuxen där jag bor nu :)

    Appropå avslappning, man får prova många skivor innan man hittar en som är bra.. jag har 2 bra och 20 dåliga..

  7. Det här ser jättesnyggt ut, inte alls grått och dystert! :)

    Validering, ja jisses…
    Det senaste vårtemat jag lade in hade över 100 fel, satt länge och trixade för att få till det.
    Har påpekat det för temamakaren och fått till svar att han inte hinner med sånt :rolleyes: Bara genom att ändra doctype från strict till transional fick ner felskörden en hel del, men mycket tokigt fanns kvar.

    Hoppas solen fortsätter att skina på dig under dagen.

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php