Colorzilla

Color ZillaColorzilla, ett plugin/tillägg till Firefox.

Med detta plugin/tillägg så kan man direkt få veta färgkoder i Firefox. Typ om man surfar och hittar en ”läcker färg” så är det bara välja ”Color Picker” och så klicka på den färgen så sparas den koden i både RGB och HEX.

Colorzillas menyPluginet i fråga lägger sig längst ner i vänstra hörnet i Firefox och ett högerklick på dess ikon gör att en meny visas men vill man aktivera denna ”Color Picker” är det bara klicka en gång på ikonen.

Då ser man sedan att det blir som markerat lite då man för muspekaren runt och man ser den färg som muspekaren just för tillfället står på.

Sedan är det bara klicka en gång till så sparas den som i ett ”urklippsminne” och som man hittar vid högerklick på ikonen där man även littar lite mera som t.ex inställningar.

Men man ser utan att öppna menyn vad färgkod man befinner sig över och även vad CSS-kod den står över, i detta fallet en bild på bloggen min:

Colorzilla status

Detta vill jag ha! – Ladda hem från dess sida.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 136 visningar

Mer detta datum andra år..

4 reaktioner till “Colorzilla”

  1. Det insticket skall jag hämta på stört! :)
    Ha en bra dag i det vackra solskenet, här hänger regnet i luften.
    *Kram!*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php