Stickande känsla

Uppe tidigt då jag vaknade strax efter kl 05 idag av att händerna/armarna var knäppa.. det småstack i dem och om det är efter akupunkturen igår vet jag inte men inte alls omöjligt.

Jaja, hur som helst så vaknade jag och sen har jag grejat på här och delat upp Whiplashsidan i 3 delar (än så länge) så det är per år, 2004, 2005 och 2006. Har också fått i all text från bloggen rörande olyckan sen årskiftet. Var lite trögladdad med all denna text och det är nog enklare ha det per år som nu.

Men nu ska jag slita mig och åka bort ett tag..

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 205 visningar

Mer detta datum andra år..

4 reaktioner till “Stickande känsla”

  1. åka bort vid den tidpunkten på morgonen… jag tycker att jag är tidigt uppe idag och då gick jag upp 7.40. Trevlig helg :rose:

  2. Men hörru Kluddis, nu blir jag lite orolig. Se till att kolla upp den där stöten ordentligt är du snäll. Det låter ju som om det ska skulle vara något som har med den att göra. Är det det du kallar akupunktur förresten?

    Du fattar att det hade kunnat gå ganska illa va?
    Var rädd om dig och gå nu till farbror doktorn är du snäll så fort det finns några att få tag i. Misstänker att du inte är så glad i att hänga på sjukvårdsinrättningar efter dina erfarenheter, men detta måste du kolla upp ordentligt.

    Kram på dig och VAR RÄDD OM DIG!!!

  3. Halloj Kluddisen!

    Hmm..läskigt med dina händer och armar…och jag säger som Gocka: Pallra dig iväg till farbror doktorn genast..det kan ju faktist ha med stöten att göra!?!
    För övrigt så önskar jag dig en riktigt Trevlig Valborg!
    //MotalaCamilla

  4. Hejsan killen!
    Ja, du får nog allt gå iväg till doktorn du!
    En hörlig Valborg önskar jag dig trots stickningar.
    Kramis Laila

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php