Sitter uppe mitt i natten.

Jaa, man kan ju undra varför :S

Jag som slocknade tidigt som attan igår (före 20:30 iallafall då jag fått ett SMS :heart: ) efter varit ute hos föräldrarna och grejat på lite med ”panninstallationen” som vi ska in med där. Efter sett hockeyn så la jag mig på sängen och bara somnade. Vaknade väl runt kvart-tio i 2 och snart varit uppe 2 timmar då. Men, det är dags krypa ner igen innan solen dyker upp :) Ser ut bli en kanonfin dag här, vi hade ju 12° igårkväll runt 19-tiden men just nu 03:30 så är det runt nollstrecket.

Jag har fått lite gjort här.. vid datorn alltså. Har suttit och städat bland WordPress, varit inne och raderat massa gammalt skit i form av tidigare testade plugin som då sparat sitt där i databasen. Har även kikat lite mera på Spam Karma2-pluginet jag har för att stoppa spam här i bloggen och den gör ju sitt men det har sparat alla inläggen som den klassat som spam och det var ju några tusen det som jag förstod. Nu raderas de efter 30 dagar så man har chansen att manuellt godkänna inläggen innan de försvinner. Det har ju hänt att nått enstaka inlägg felaktigt klassats som spam men är ytterst sällsynt. Nåja, jag har fått bort flera megabyte nu ur databasen men den är ju ändå på 20MB.

Dags sussa lite till!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 468 visningar

Mer detta datum andra år..

6 reaktioner till “Sitter uppe mitt i natten.”

  1. Inte har det blivit nått sova.. sidan laddar inte nu trots jag anser jag inte gjort nått fel alls. Enda jag gjort är optimera databasen men det har jag ju testat förr.

    Fast kanske inte detta ”Repair” som står vid respektiva databas. Hur som helst så verkar Spam Karma2 blivit halvknäppt, har jag väderpluginen på så laddar inte sidan med fellarm istället och jag har fått tagit bort koden till svenska översättningen efter Googlat runt lite. Tro vad som i hela friden hänt. Det var som om det började med detta fellarm, stod:

    Warning: unpack(): Type V: not enough input, need 4, have 0 in
    /home/hosmicke/public_html/wp/wp-includes/gettext.php on line 85
    Warning: unpack(): Type V: not enough input, need 4, have 0 in
    /home/hosmicke/public_html/wp/wp-includes/gettext.php on line 85

    Sen är det totalt omöjligt spara att jag tagit bort ”bocken” för att visa hur mycket SPAM som pluginet ”ätit”. Syns längst ner på sidan.

  2. Hej Micke. Något blev tokigt på servern, inte Din blog. Började efter kl. 04 inatt, låter teknikerna titta på detta nu.

  3. Hej. Tack för det :)
    Jag var in på forumet nån minut innan du skrev här och såg det och sen så hamnade du i spamfiltret (troligen efter jag nollställt det)

    Det är nått annat knas tycker jag också.. nu funkar ju sidan men det är som jag inte kan ”spara” vissa saker vad gäller spam-filtret. Jag har ju varit och pillrat på en massa så jag kan ju ställt till nått med. Men tycker mig ju inte gjort så mycket tokigt ändå

  4. Okej toppen, men det är knas här än. Vete sjutton vad det beror på. Kolla länkarna till höger i ”SENASTE KOMMENTAR”, de upprepas och har ”backslash” före och efter i länkarna eller nått. Länken står som 3ggr.

  5. Det där sista fick jag till då det lagts till backslash i själva länken som skapas. Man kan konfigurera detta under inställningar. Men Spam Karma2 den bråkar än.. men sidan laddar hyfsat nu men har ju inte testat språkfilen igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php