Flottetur.. äntligen!

Jag har blivit med motor :D

Ny båtmotor

Var och köpte mig en ny nu vid 16-tiden och fick ju hosta upp ett antal tusenlappar för den.. huga vad de kostar men jag får säga som många andra, det drabbar ju ingen fattig :roll:

Nåja.. jag fick den på flotten nu vid 21-tiden och där fick den stå och gå på tomgång en 10-15min som det stod man skulle göra för sedan ska den bara gå på halvfart första 2 timmarna vilket är en bra stund det.

Men sen tog jag mig en tur men vädret var inte det bästa precis utan mulet och bara 12-13° nu i kväll vid 22-tiden.

Ute på premiärtur med nya motorn.

Sen känner jag mig knepig i nacke, rygg, axlar, armar igen.. om det kan bero på:

  • Akupunkturen i morse..
  • Burit och haft mig med båtmotorn..
  • Hoppat på studsmatta :oops:

Var nämligen så att syrrans yngsta fyllde år idag så man har ju varit ut till stugan deras och uppvaktat honom och där hade han ju fått denna:

Studsmatta.

Jaja.. vi får se hur det känns i morgon, ska iväg till en kompis och hans barn samt 4st till då vi ska fira midsommar ihop som vi gjort några år nu. Blir väl lite som ifjol men i år ligger jag nog över. De hotade med att det kunde jag behöva :D

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 645 visningar

Mer detta datum andra år..

8 reaktioner till “Flottetur.. äntligen!”

  1. Va tufft och köra omkring med en brygga! 8O
    Du får väl läsa boken så kanske jag berättar. ;)
    Ha en skön midsommar.

  2. Jasså, det passar nu att inhandla en motor :x Fast.. *tänker efter* om vi hade haft den DÅ så hade det inte varit så trevligt när vi fick stopp ute på sjön :roll:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php