Power Meet 2006

Jaa, man måste väl sätta den rubriken då det var den helgen men det blir inte mycket ”PowerMeetande” för oss utan vi brukar åka in på lördagen en sväng bara och kolla in ”raggarsvängen”. De kör ju en slinga runt-runt på 4-5 km inne i Västerås och är även utställning och sånt ute på ett fält men dit har vi aldrig varit.

Åka in ja.. vad vi åker in ifrån är detta förtjusande torp!

Torpet

Där var vi väl 7-8st även om vissa kom på tor-fre och det sovs i torpet och tältas. Men än har jag ”klarat” mig från tältandet. :oops:

Annars så var det ju varmt som tokigt så vi var och badade som tidigare år i vad jag kallar ”gröna lagunen” som är en vattenfylld grusgrop. Är 2-3 vattensamlingar i ett grustag och de ”sjöarna” är inte så småa! Vattnet där var behagliga 25° så man kan ju inte klaga på det.

Micke solar

Bettan på långtur.

Annars så var det massa trevligt surr och prat och grillande och en och annan öl slank ju ner med. Sen hade Bettan med sig egenfiskade kräftor som vi åt!

Kräftor!

Sen på lördagen så åkte vi som sagt in till stora staden Västerås för kolla in ”raggarsvängen” men vi åkte lite tidigare då jag skulle träffa 2 andra tjejer jag känner sen tidigare men aldrig träffat och jag hade fått order om att bara leta mig in i år nu :D

Men de övriga skulle göra nått på campingen men det gick spom trögt för dem då de fastnade i kön och denna raggarsväng så de satt fast i den över 2 timmar sen de lämnat av mig. Men sen hittade vi åt varandra igen och efter ytterligare lite kollande så åkte vi tillbaka till torpet.

Bil

Bil

Sen så var denna helg slut och jag skulle med bussen kl 15:40 på söndagen men det har jag ju redan berättat om.

Solnedgång

Men nu idag skiner solen från klarblå himmel igen så det blir nog en sväng till stugan för senare ikväll skall jag åka upp med syrrans&svågerns bil (den står i stugen) till Umeå för hämta 4 av 5 i den familjen som kommer från Litauen dit de varit en veckan (flygit dit via Kastrup) Varför det bara är 4 hem av 5 är för att svågern stannar kvar i Stockholm ett par dagar då han skall göra nått jobb där.

Sen måste jag som röja här hemma.. går liksom lite trögt även om jag hade världens chans igår med det ”tråkiga” vädret men det blev lite för mycket dator då :D Skall ju få besök i dagarna 5 här och de måste ju ha nånstans sova.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 701 visningar

Mer detta datum andra år..

10 reaktioner till “Power Meet 2006”

  1. *LOL* Vaddå semester… Jag har fyra barn, f´låt pojkar… Semester får jag när svärdöttrarna tar över… Jag skulle kunna hjälpa till på Gazaremsan, eller någon annan oroshärd med min medlingserfarenhet.
    Träffade du några andra härifrån på PowerMeet??? *fniss*
    Grannarna var där…
    Svalt och soligt, ganska idealiskt sommarväder om man inte är jättebadsugen.
    Ha det riktigt gott! Kram Caroline

  2. Sådana härliga sommarbilder, antar att dom är tagna med den nya kameran?

    Har kikat lite snabbt på edit comments men hittar inget fel *suck!*
    Skall kolla noggrannare i eftermiddag.

    Din vädersida visar förresten 2 grader mer än min på Madrid just nu ;)
    Tror det kan bli skillnad beroende på vilken punkt man mäter ifrån. Generellt brukar det vara varmare i södra delen av stan än den norra t ex.

    Ha en fin dag!

  3. Brorsan brukar vara med sin bil på power meet då och då men till Västerås var han aldrig. det är ju en massa fylla å skit där – håller väl tyvärr på att spåra ur. Snygga bilar är det i alla fall.

    Härligt litet torp där ni verkar ha haft det trevligt.

    Måste fråga – WAMP – låter det bekant tro?
    Har även slängt in en fråga ang detta på Busbra….

  4. väldigt najsa bilder – ser ut som ett behagligt liv. *ler* Fortsätt ha det bra du *ler*

    Känns bra att du är åter 8)

  5. Tjusiga bilder…..
    Jaså, du har badat i ”gropen” i Hökåsen. Det borde väl vara den iallafall. :roll:

    Hoppas du har en skön kväll…här regnar det. :yawn:

  6. Men åååå kräftor…jag älskar kräftor. * dregglar *
    Härligt det där badet såg ut då, tom. jag skulle nog kunna doppa kroppsdelarna i vattnet om det är 25 grader varmt. Fint torp också!
    Hej hopp från mig!

  7. Härliga bilder måste jag säga…men så var det ju en kanonkamera Du köpt!!
    Vill bara tillrättalägga…..nej, det är inte Hökåsengropen vi varit och badat i….utan dessa gropar ligger i Sätrabrunn och är inte några offentliga bad s.a.s

    Hur som…..välkomna nästa år!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php