Stora baddagen!

Drog ju som sagt iväg till stugan och det var lite dis då jag åkte men halvägs dit så kom solen fram och sen har den vart framme utom nån liten pyttestund. Första jag gjorde va att ta flotten och puttra fram över den spegelblanka sjön bort och sen mot syrran&co..

Spegelblankt!

Väl där hoppade jag och minstgrabben studsmatta så jag blev alldeles slut och då blev det tal om bada då ungarna skulle åka vattenskidor och helt plötsligt så ”trollade” syrran fram en splitt ny våtdräkt som hon tyckte jag skulle ha idag :)
Hade köpt den ifjol i Stockholm och det var bara till ta bort prislappen och så och få på sig den!

Fått på mig en våtdräkt!
Poserar!

Ungarna och svågern drog iväg med båten mot mamma&pappas brygga då det är som lite lättare vara/starta där med vattenskidorna och syrran och jag kom efter lite senare med flotten då det medhavda fikat skulle bli klart.

Syrran och jag på flotten.

Sen måste ju jag va med på bild igen då.. :D

Kapten på skutan!

Badade och busade och simmade och ja.. det blev mycket denna dag så man var tvungen ta igen sig lite på tuben. Tror jag badade i 3-4 timmar..

Busar med tuben..

Varför jag satt på den var för jag tänkte åka bara den med tanke på nacken men kände mig ju så pigg&fräsch idag så när ungarna åkt klart så sa jag att jag ville testa vattenskidorna istället och så blev det!

På vattenskidor!

Men 2 varv där ute på sjön känner ju på en gammal man.. så man var mer än nöjd då man fick ta igen sig lite på flotten medans det åktes ännu mera.

Nöjd och belåten.

Men, dröjde inte länge förrän man var i vattnet igen och busade med ungarna och här är det mellangrabben och jag som fjantar oss lite.

Busar med syrrans mellanpojk!

Ja, både syrran och svågern åkte och det var första gången han fick köra båten själv denne mellanpojk som är.. ja, vad är han nu? – är 12 år visst så han tyckte det var spännande minst sagt vara ensammen i båten och dra föräldrarna på vattenskidorna.

Svågern på en skida.

Men sen hann vi ju busa lite till som sagt :D

Mera busande..

Men så ville jag ändå åka denna tuben då på sluttampen och vi åkte 2 i den också, jag och tidigare nämda pojke och huga vad det gick i svängarna då man är 2 och väger lite till..

Väntar på få åka tuben med..

En helt underbar dag detta.. precis vad jag behövde men man får hoppas man inte är som ett vrak nu i morgon.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

2 198 visningar

Mer detta datum andra år..

13 reaktioner till “Stora baddagen!”

  1. Du verkar ha haft en superfin dag….. :P

    Hoppas du inte tog ut dig helt och att nacken inte tog för mycket stryk av allt bus. 8-) Sån där ”tub” eller vattenskidor är nog inget för mig som är farträdd. Jag nöjer med med att simma i sakta mak.

    Goo´kväll…. :rose:

  2. 8O Och du som tyckte jag var jobbig…. med alla promenader….de där ser ju värre ut :D

  3. Men herreminjeee…du är ju mer vild än tam! Åtminstone i vattnet!
    :P
    Ser helt underbart ut! (Säger hon som inte badat utomhus på flera år…)

    Svar på din fråga (och säg inget till nån, det här säger jag bara till dig…) Jag använder Explorer! Ja, jag vet, det ska man inte! Det har jag minsann sett att de stora flickorna skriver! :lol:
    Provade att svara på din fråga på sidan igen men den bara står och laddar, hur länge som helst…

    Hoppas nacken klarade ditt bus och mår bra när du vaknar till måndagen! Ha en fin vecka!
    //Bia

  4. Härliga bilder!!!

    Har inga frågor idag – orkar inte pillra just nu ;)
    Men var lugn, det kommer *hihi*
    Kramiz!

  5. Vilken underbar dag med mkt bus och skratt =) Jag har minsann suttit och pillat med wordpress och visst jag fick till det, men om jag skall behålla det vet jag inte än.. Vet inte om det är JAG med att ha wp.. Ha en bra arbetsdag!

  6. Ååh vilken härlig dag Micke! Himla tjusig var du i din nya våtdräkt också! *hihihi* Det ser verkligen superkul ut att åka vatten skidor. Jag har aldirg provat men kan tänka mig att det är superduper. =0)

    Har hittills ”hållt” mig till snön, då pappa hade backe när jag var liten, men numer är jag alldelles för gammal och har för kassa knän.. Kan tillsuta mig till pensionärsgruppen för det är väl ungeför vad jag klarar av fyskisk numer.. *ASG*

    Hoppas allt är fint med dig annars.. Kramisen

  7. Åh, du milda mathilda, det ser ut som du har haft en sån superdag ju… Jag skrattade gott åt vissa bilder.. *skrattar*

    Hoppas att nacken inte känns för mycket idag.

    Ha det så gott !

    Kram

    Jeanette :rose:

  8. Vilka härliga bilder – du klär verkligen i våtdräkt ;)

    Det var ju en fin avslutning på semsetrn – sol, bad, flotte å lek med barn – kan inte bli bättre.

    Nu är det ett år kvar till nästa långledighet…….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php