En mulen dag.

Mulet..

Ja, den blev ju helmulen denna och måttliga 18-19° som bäst men jag åkte ju 8mil norröver efter lunch på ett jobb och där sken solen en stund när jag kom upp för att sedan mulna på lite där med. Men nästan skönt detta.. få nån dag återhämta sig på och kanske man kan komma sig för göra något.

Men solen skall visst komma tillbaka redan i morgon om inte förr men här skall vara lite svalare som sagt och jag har ju en hel del göra. Ska ju ha hem 25m³ ved innan det blir höst (läs massa regn!), hjälpa mamma&pappa med vedpanneinstallationen där vi har myyyycket kvar osv.

Lightbox..

Märkte annars att detta med bildvisningen (Lightbox) inte funkade på sidan. Detta att om man klickar på miniatyrer så skall de ju ”ploppa upp” framför den sidan man är på och då centrerat och har man Firefox så ser detta ännu bättre ut då Internet Explorer har massa svagheter där med..

..men, nu kom jag av mig från det jag skulle säga! Jag märkte som sagt att det inte funkade och funderade på vad jag gjort sista taget här och hade ju updataerat nåpgra plugin och lagt in några till med så jag fick ju köra lite uteslutningsmetod och kom då fram till att detta ”wp-useronline” jag testat lite inte funkar ihop med detta ”Lightbox” så det var bara stänga av detta förstnämnda. Men innan jag uppdaterade detta ”wp-useronline” till v2.0.4 så hade jag 2.0.3 och detta funkade ju. Ja, alltid är det nått :)

Plugin ja..

Tips och trix WordPress

Jag har skrivit lite om 2 plugin igen och det ena är väl inte nått plugin direkt utan mera en fix bara och det andra är inget man ser på den färdiga sidan utan mera nått man kan nyttja då man skriver om man inte har denna WYSIWYG-editor (Wordliknade som WP 2.0 har) påslagen. Detta hittar du på Tips&trixsidan:

P.S Den knappen kan du ju få med på din sida om du vill, se länken på dess sida. D.S.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 286 visningar

Mer detta datum andra år..

4 reaktioner till “En mulen dag.”

  1. Jag försökte också med ”wp-useronline” men det funkade ju inte i hop med ”lightbox” så jag stängde av det.. Har hållt på att försöka få till sidan som skulle visa statistiken för alla men den såg inte klok ut så jag tog bort den igen.. ;) Kanske orkar jag ta tag i den en annan dag..

    Och om du kikar på min första sida under ”Tack till…” ;)

    *kram*

  2. Ibland är det ganska så skönt med svalare väder. Idag började det störtregna och jag blev jätteglad. *s*
    Ha en fin helg, Kludden.
    Kram Laila

  3. Här har det varit kvavt & varmt hela dagen – det kom en liten regnskur….eller regnskur är väl att ta i – några droppar och lika torrt igen. Men nu har de lovat (igen) regn i morron och svalare till veckan. Bra, för jag har massor att göra – städa bl.a.

    Hoppas du får en fin helg.

  4. Hej Micke!

    Tack för tipset, nu har jag kollat lite här på backups, tack och lov för sökfunktionen på wp…
    Det lutar åt att jag testar skippys plugin. Tidigare har jag alltid använt phpMyAdmin på webbhotellet, men då är risken stor att man glömmer när man bäst behöver det ;)

    Har även röstat om robots.txt. Jo, jag har en och gör allt för att inga robotar skall hitta mig :D
    Funkar dessvärre inte så bra på wp-bloggen, kanske jag har skrivit fel. Antagligen beror det på det pingar och trackbacks att den listas.

    Hoppas att du slipper regn, här nere i Skåne skiner solen idag. Än så länge…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php