Tolv timmars..

Ja, jag syftar på att det som blev ett 12-timmars pass på jobbet. Åkte ju kl 7:10 och hemma 19:10 då det var en hel del göra och som måste göras eller ja, det blev mer och mera och då jag ska åt helt annat håll i morgon så var det ju inte fel få bort detta idag. För det är ju så, tar jag det inte så får jag åka dit igen och då går ännu mera tid åt..

Jaja, nog om detta. Törs jag nämna ögat nu tro?

Blir inga bilder på det idag men om jag säger Beckers färgkarta så fattar ni nog :D

Annars så har inte så mycket hänt, jag har bara jobbat idag och kört en 25-30mil som vanligt höll jag på säga men det har blivit så nästan nu på slutet. Gör ju sitt till att jobbarkompisen är pappaledig med, då det innebär jag måste fara åt alla olika håll än att vi delar på det lite.

Här är lika torrt som vanligt även om vi hade molningt på förmiddagen men det tackar jag bara för då det underlättade för mig i jobbet och det jag gjorde. Här händer väl inte så mycket mera idag, tror det blir tidigt i säng för varför skall man va uppe då man som känner att kvällen redan är över då det blir lite så då man kommer hem så sent.

NU ska jag kolla runt på lite sidor :)

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 414 visningar

Mer detta datum andra år..

5 reaktioner till “Tolv timmars..”

  1. Oj oj oj vad du kör bil i jobbet, det låter lite tradigt tycker jag som sitter på min kontorsstol dagarna i ända :P

  2. Det blev en lång dag för dig på jobbet.. Hoppas att ögat inte ställer till det med synen.. Fågelskrämman har jag ingen aning om den funkar.. men troligt inte.. ;) Har uppdaterat bloggen nyss *tjingeling*

  3. Kan tänka att du är färglad å grann runt ögat nu.

    verkligheten med jobb och långa pass är snart sanningen för en annan också….6 dagars ledighet kvar, sen så……

  4. Bara jag som är här och försöker tabba mig fram ;) Hoppas din arbetsdag i dag inte blev lika lång!

    *kram*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php