Tuffa dagar.

Syftar nu på jobbet då det varit lite knepiga jobb för mitt vidkommande. Först i måndags då jag bytte och bytte prylar, åkte och hämtade mera men inte fick till och det visade sig vara ett skitfel men som jag inte hittade då jag pga av hörseln drar mig för att ringa runt lite..

Tisdagen den blev sen, var ju inte hemma förrän efter kl 19 och ja, det slet lite på mig då jag den dagen fick veta vilket skitfel det var dagen före samt att det blev många mil och lång dag den dagen.

Igår onsdag så brakade det ihop fullständigt på ett ställe jag var, de på stället fick ringa supporten deras och de vill tala med mig med som kan detta en hel del men se det går ju inte så bra då då han ville jag skulle ta den bärbara telefonen som för det första brukar vara lågt ljud i och sen brukar alla dessa DECT-telefoner störa ut hörappraterna fullständigt så det blev lite att han på stället fick säga vad jag skulle kika på, jag svarade, kikade lite till osv.. och till slut så gick allt igen men då hade jag satt tillbaka det jag tidigare bytt iom allt pajade. Så jag åkte därifrån 2.5-3 timmar senare utan gjort nått just.. Tufft känna sig så ”maktlös” eller vad man ska kalla det då man inte klarar det trots man vill så mycket..man känner sig lite som en ”mindre värd” människa. Jag vet man inte ska tänka så man blir lite automatiskt det då man inte klarar det andra klarar.

Vaknade iallafall idag strax före 6 och kan nästan inte röra högra armen, är som högra sidan av nacken/ryggen/axeln är helknäpp och det bara maler av värk pga denna whiplash och det måste nog bero på dessa dagar då jag spänt mig eller nått då det gått lite dåligt. Har som fått tvinga mig till skriva ner detta nu men vill ha symtomen nerskrivit då jag nyttjar sidan lite till hur jag mår också. Heltokigt är det ju iallafall då jag varit så bra så ett bra tag men nu sitter och funderar på hur det blir nu.

Nåja.. detta är inget tyck-synd-om-mig-gnällade från min sida utan jag försöker bara fatta varför jag har så ont nu.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 160 visningar

Mer detta datum andra år..

5 reaktioner till “Tuffa dagar.”

  1. stackare.. finns väl inte bra tröstande ord för smärta på det där viset. Hjälper ju liksom inte med universalmedicinen ”plåster”….

    Önskar verkligen att du blir bättre!

  2. Det finns människor som aldrig gör ngt fel och där allt alltså blir riktigt och vet du vilka de är? JO – det är de som aldrig gör något! Tyvärr är det så att ibland har vi oturen med oss och då blir det tokigt. Det händer även oss som har perfekt hörsel. Koncentrera dig mera på den stora delen av det du gjort som blev bra och tänk SHIT HAPPENS över misstagen. Du är som sagt i gott sällskap. Upp med hakan och känn dig stolt. Ingen annan kommer att göra det åt dig!

  3. Jag håller med flickorna!
    Du gör ett jättebra arbete, och ibland blir fel, utan att det är ens fel. Du som är ute hos kunder vet ju hur krävande och gnälliga de kan vara.
    Tänk på allt bra du gör. Med tanke på ditt hörselhandikapp, som inte syns, förstår jag hur frustrerad du måste bli bland.
    Önskar att smärtan kunde botas med plåster,som Jette säger

    Just nu så ösregnar det här i Södern. Det känns riktigt skönt. Jag hann precis in genom dörren när det började.
    Ha en skön kväll och njut av friidrotten. Det ska jag göra.

  4. Alla kan inte klara allt….och du ska absolut inte känna dig mindre värd. Vissa saker klarar man inte av, så är det bara. Du kan ju så mycket annat istället som andra inte fixar.
    Trist att du ska ha sån värk. :down:
    Hoppas du känner dig bättre snart. :rose: :rose:

  5. Känner igen detta med att vara ”mindre värd” för att man hör dåligt.. (har dessa tankar jag med ibland) Men faktum är att VI är inte det.. Vi är unika, både du och jag.. ! Jag gillar inte telefonen heller, men om jag skall snacka med någon som jag inte känner så brukar jag förklara med en gång att jag har en hörselskada.. !

    :rose: :rose: :rose:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php