Regn och dans

Full fart här.. igår fyllde kompisen år och efter detta så var jag till R som jag drack dessa Corona med för nån veckan sedan :cool:
..blev ju där den kvällen tal om fixa lite datorprylar åt honom och igår var jag dit och grejande lite efter köpt/beställt lite prylar. Sedan när jag skulle hemöver igen var det som om himlen öppnade sig!

Oj, vilken störstskur – regnade hela vägen hem (från stugan) och lite till.

Men den höll bara på 25-30min och så under natten har det nog inte regnat just nått men kom ju iallafall 15mm och sen idag på morgonen och mitt i dan har det regnat och 10-15mm til ldå så det är då 25-30mm som kommit och så mycket är det just vad vi fått från midsommar och tills nu! Nu lär väl gräsmattan få ett glädjeryck så man måste starta klipparen för första gången sen 10 juli :D

Dans var det ju med, ja.. att jag var uppe med värdinnan i lördags är väl en sak men jag fick en gammal bekant online på MSN nu ikväll som ville ha med mig ut på dans nu till helgen. Men än hur vi än kollade och hade oss i tidningar och på nätet (inom 10 mil) så var det heldåligt! Är som det är en ”brytpunkt” nu mellan sommardanser och ”vanliga” danser då. Jag talar nu om foxtrot (styrdans :D ) och inget annat, ja.. det ska va bugg då men lite gammaldans var det ju länge sedan man dansade med. Vet ju att hon, M kan alltsammans då vi varit ute mycket förr.

…och med förr då talar jag om 80-talet ;)

Slutade med att det blir nog en fika och en dans på köksgolvet hennes istället. :D
Fast, det gäller rappa på för hon är upptagen med älg-&fågeljakt hela hösten annars verkar det som.. när hon inte är ute med hästen! Snacka om att ha det fullbokat när hon nu lockat med en dans!

Nåja, annars så har jag haft lite ”åsk-jobb” idag då åskan gick som tokigt i staden i väster igår men allt gått bra och sen på hemvägen förbi föräldrarna och lite datorfixande där med då jag beställde prylar åt dem med (och mig själv! – vad jag nu ska ha ett 2GB minneskort till kameran när jag redan har ett bra). Väl hemma har jag lastat av och staplat 5’e vedlasset och om denna ved tycker jag INTE!

Vilka små rackare detta var och korta och svårtstaplat blev det!
..fast nu är det sovtajm. :)

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 384 visningar

Mer detta datum andra år..

6 reaktioner till “Regn och dans”

  1. En svängom på köksgolvet är ju inte heller helt fel. :)
    Femte lasset, räcker det inte med ved nu? :left:
    Skönt att höra att det är fler som tar en bira en ”vanlig” kväll. 8-)
    Gooo´natt.

  2. Vad gott att ni äntligen fått regn så du kan starta klipparen, risk att du glömmer hur den fungerar annars ;) Välkommen in till mig, då jag idag bjuder på fotoshow :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php