Trevlig söndag i skogen.

Det blev som inte mycket av att ta upp bryggor och flotten idag som jag sa. Var nämligen så att igår efter mamma&pappa varit här så gjorde de ett besök i stugan och där var det stort sett full storm och mycket vatten efter allt regnande så allt låg och flöt och guppade så de hade fått dra upp alltsammas redan igår.

Mycket vatten här nu, inget kvar av stranden till höger i bild:
(klicka så ser du 10 dagar tidigare med)

Mycket vatten.. 

Såg att flotten låg bra där uppe på land med.

Flotten upp på land!

Sen efter kollat in detta så åkte jag ut på ranchen till mamma&pappa där syrrans minsta var än. Vill inte alls åka hem han :D

Där väntade de på lite mera besök och det var tal om gå en sväng till skogs och kika lite på markerna men medans vi satt ute och fikade så flög denna förbi.

Nån rovfågel av nått slag.

Inte världens bästa skärpa på den där för innan jag hann få upp kameran och hitta åt den på skärmen så hann den ju flyga iväg. Detta är nu tagit i 40x förstoring.

Sen ut i skogen en bra stund ja och måste bara visa vad läckra lingon kan vara i närbild.

Lingon i närbild.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 505 visningar

Mer detta datum andra år..

11 reaktioner till “Trevlig söndag i skogen.”

  1. Oj, så mycket vatten. Man kan inte tro det är samma strand.
    Fina bilder..och läckra lingon. Du har väl plockat och kokat lingonsylt till morgongröten. :P

    Databas och DNS. Knåpa gärna ihop något om det.. ;) Det kanske finns andra också som inte är så haj på sånt. Jag tänkte att det skulle räcka att ändra i config-filen i wp, för att byta adress. Men det kanske inte är så enkelt. Har iallafall reggat nytt namn nu. :D
    Trevlig kväll….om du inte somnat förstås. :rose:

  2. De ser verkligen läckra ut.. =) Bra att du säger till om sidan min, du kan kolla igen och se hur det ser ut, misstänker att det var det att jag inte hade låst tabellen.. ! ha det gott!

  3. Å vilka fina bilder. Ser inte alls så stormigt ut, men sån’t kan ju ändras fort.

    Vad gör man på en sån flotte tro? Sitter 15 pers och tittar på varandra? Vem simmar ut med kaffekorgen på huvudet?. Bara lite tankar jag får :left:

  4. beundrar flotten varje gång jag ser den 8-) !

    tjusiga foton som alltid :D

    ha en fin dag! önskar pippi med en dunboll som har valt mitt knä som favvostället för dagen :heart:

  5. Hade behövt din kamera när ormvråken var här för den blev ju rädd om jag gick för nära o jag kan inte zooma så bra med min….jaja det blir nog en ny här oxå vad det lider under tiden beundrar jag dina foto :)
    Det där med hur man exporterar och sen importerar databasen vore inte så dumt nej, jag lyckades aldrig importera min så jag fick göra det manuellt.

  6. Förstår inte varför jag blev sugen på pannkakor och rårörda lingon helt plötsligt ;) Får väl gå och fixa till något i middagsväg!
    Jättefina bilder, och den på lingonriset for direkt till magtrakterna :D
    Ha det gott!

  7. Jag börjar fundera på om jag är blind eller något jag fick klicka på din bild 5 ggr för att se någon skillnad 8O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php