Sep 12 tis 2006

Vilken sommar!

Vilken sommar alltså! – nu talar jag inte om sommaren 2006 (som varit kanon) utom idag.

Vilket härligt höstväder med 23-24° varmt i skuggan och en strålande sol och vindstilla. Varit norröver på jobb men redan på hemväg vid lunchtid och ett här på stan sedan.

Väl hemma så tog jag mig en cykeltur på nästan 1 mil men sånt känns i nacken det då man som hänger framåt och måste vinkla upp huvudet. Jaja, det är självförvållat men man kände som man var tvungen då det var så fint.

Härligt höstväder

Efter cyklat lite så hamnade jag på järnvägen, så de bygger häromkring! De har väl hållit på i minst 3 år nu men än rullar inga tåg och det har sagts 2008 men kan bli senare då det är stopp på bygget genom nått fågelskyddsområde söder om Umeå.

Byggs massa järnväg.

Sen efter detta så såg jag att det var pojkfotboll så jag stannade till och kikade lite på den.

Fotboll - närkamp!

Ja, gårdagen då.. måste ju nämna den med :)

Var söderut då och blev kanske lite mycket jobb då iom 1 timmes övertid och så. Väl hemma var jag segare än seg och nacken kändes av en massa så jag låg och såg på massa tv i soffan.

Sen vaknade jag strax före kl 5 i morse, bettskenan i handen och inte en väckare eller mobil inställd för ringning och hur jag kom till sängen har jag inget minne av heller! Så det kan bli! – troligen sviter av att jag sovit så lite i helgen då jag vaknat efter 4-5 timmar sömn bara både lör-sön.

Näpp, nu blir det nån mat här (nalta pärer å sill!) och sen får man väl ta igen sig i soffan.

Signatur

Mer detta datum andra år..

Kanske liknade inlägg på sidan..

8 kommentarer till “Vilken sommar!”

 1. jetteskrev den 12 Sep 2006 @ 22:09

  ja, det har verkligen varit sommar här med!! Suveränt!

  Så du googlade på mareld. Var jag ju också tvungen att göra men blev lite besviken på förklaringarna. Rent tekniskt är det ju precis så som det beskrivs – men i verkligheten är det helt fantastiskt! När du för ner handen eller paddeln i vattnet så är det som om tusen diamanter skimrar mot dig i mörkret! Om du badar i det så simmar du i ett fyrverkeri… om du åker bakom en kajak så blir det en lång ljussstrimma. Det är faktiskt helt magiskt!

  *lycklig*

 2. Lotteskrev den 12 Sep 2006 @ 22:11

  Även här har det varit en kanonag… vädermässigt. Fortfarande ett sjukt barn och själv försöker jag förtränga att jag känner en förkylning i kroppen. ;)

  *kram*

 3. Jeanetteskrev den 12 Sep 2006 @ 22:14

  Sommar i Borås med.. det har varit jättehärligt!

 4. Innaskrev den 12 Sep 2006 @ 22:35

  Visst är det underbart att bada i mareld! En av ördelarna med att var auppväxt vid havet.
  Här vid Vänern har det varit sommar hela dagen. Ungarna har badat flera gånger!
  Underbart!

 5. Lekneskrev den 13 Sep 2006 @ 11:02

  Järnvägen ser i alla fall välgjord ut, så hoppas den kommer till användning! Vi har också superväder.
  Japp, jag har opererat ögonen med laser… ganska precis 2 år sedan nu. Är helnöjd! ha det bra! 8-) :rose:

 6. ninaskrev den 13 Sep 2006 @ 12:33

  Cykla en mil .. tjii vilken hurtbulle du är. :-)
  Har en vän som cyklar massor hela tiden och hon tjatar på mig för jämnan men jag har inte suttit på en cykel de sista 2 åren då cykeln står här utanför med punka .. har köpt repareringsats men vet inte hur jag ska få ut slangen. heh. får nog ta tag i det där så jag hinner cykla lite innan vintern kommer.
  önskar dig en trevlig fortsatt onsdag.

 7. Annelieskrev den 13 Sep 2006 @ 15:13

  Ska inte bettskenan vara i munnen?? :P

  Nuuu… är datorn återigen där den ska vara. Hemma hos mig! Uppat med lite svammel har jag också hunnit med.

  Solen skiner även på oss, så än finns hopp om lång och varm höst.

  Må gott!

 8. Pialillskrev den 13 Sep 2006 @ 23:10

  Samma väder här också. Det är härligt..och blomorna trivs, liksom jag.
  Järnvägsbygge här också. Kom precis in från kvällspromenaden och här jobbar gubbarna för fullt. De håller på med nya brobygget och det pålas och slamrar en hel del.
  Go natt och sov gott..om du inte redan somnat. :)

css.php