Vilodagen..

Ja, man måste ju vila nån dag med, känns i kroppen att hålla på och så har jag sovit (och sover..) väldigt lite på slutet. Men vi fick lite gjort igår iallafall. Fick upp fästen och 20m rör i taket samt planerat ut lite till. Är ju sånt som tar tid, se till att det går ihop med rördragningen då det är järnbalkar som ska passeras osv.

Men vi gav upp vid 15-tiden för sedan skulle mamma&pappa ut med några och äta lite mat. Så, syrrans mellangrabb och jag (han bor där nån dag) for först en sväng mot stugan där det var jättehärligt och varmt väder och där jag tror naturen fått ”spel” i år.. jordgubbarna blommar än en gång!

Jorgbubbarna blommar

..ja, midsommarblomstren vill ju inte va sämre de heller utan de har ”börjat om” de med!

Midsommarblomma

Väl hemma så slöade vi lite i soffan (jag var lite trött/seg efter vaknat kl 4) och såg på TV och mest Discovery då som handlade om det stora vulkanutbrottet Krakatoa som efterlämnade sig en krater som var 6km i diameter och 1km djup samt att ”berget” där det skedde minskade i höjd från 4000m till 2300m och det övrika exploderade och åkte iväg.. Nu var detta ett tag sedan, närmare bestämt 1883.

Sen traskade vi de 3-400m ner på en restaurang och åt pizza, vad det han bums vill ha med oxfilé och béarnaisesås ( :S ) Smakar ju inte nån pizza då tycker jag.. Själv så åt jag en ”vanligare”, vad den nu hette där men var skinka, ost, lök på den. Oj, så mätta vi blev iallafall! Sen hem och lite mera tv och i hans fall lite datrorspelande och så dök mamma&pappa upp för hämta dottersonen då efter fått mat i sig de med. Fortsatte tv-tittandet jag och han även med kika på ett online-plugin som jag fick ett mail om och tror jag fick att fungera. Därefter mera tv och somnade naturligtvis i soffan så trött som jag var.

Vaknade strax före midnatt denna gången och kollade bara om nått ”hänt” på sidan och i mailväg och kröp ner i sängen för att vakna nu kl 7 och inte helt utsövd ännu känner jag. Men, idag blir det nog lugnt på alla fronter tror jag. Behöver massa tystnad jag mellanåt pga av hörseln då det kan bli ”för mycket” ljud och inte minst för mycket för nacken.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

3 352 visningar

Mer detta datum andra år..

6 reaktioner till “Vilodagen..”

  1. Viktigt att vila öronen, har de sagt till mig.. Ja de har de säkert sagt till dig med.. En annan har ju det aldrig tyst runt omkring mig, så man får ta vara på den stunden man har. Helt otroligt att jordgubbarna har börjat att blomma om på nytt ;)

  2. Nu har jag redigerat.. men det blir ett nytt inlägg det.. Hur kommer det sig att emailadressen ändras då, för den står ju alltid skriven och klar när jag skall kommemntera, och jag ändrar den då inte!

  3. Men kan det inte va så att du skrivit fel en gång och det är denna felande som är ”skriven och klar”? Jag ska ändra din mail i föregående nu.

  4. Vi har oxå blommor som fått spel! Vi har penséer som kommit upp i gången och blommar!

    Jaaaa du! Hur ORKAR man packa och skicka jeans för 11 spänn…..?! Fattar inte heller det! För mig skulle det inte vara värt besväret….

    Ledig idag! Så det blir en tur till vallokalen och sedan söndagsmiddag hemma hos mamma :D

  5. Nämen kära nån har naturen fått spratt totalt?
    Gu vad lustigt *hehe*
    Men men ni tycks ju ha haft det rätt varmt hos er.

    Hoppas att du får en härlig dag idag men mycket vila både för kropp och öron.

    Ha det så bra.
    Kram Jessica :rose:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php