Slö och blöt..

.. söndag ja!

Somnade framför tv’n igår igen, är som att så fort man gör något (hockeyn igår) så känner det på och man blir så trött så att man somnar :S

Hur som helst så vaknade jag runt midnatt och la mig i sängen men somnade inte, halv 2 låg jag i soffan igen och somnade! Sen upp kanske kl 4 igen och var vaken ett par timmar för att lägga mig i sängen igen och somna till kl 9!

Ja, snacka om taskig sömn! Men jag är uppe än :D

Tvättat lite, eldat osv idag igen. Ute har det som regnat hela helgen så snön är borta, åtminstonde på vägar och gräsmattan då. Men kikar man lite mot berget jag har mitt emot här så är det alldeles vitt så det beror nog lite på höjden.. kan bli halt som sagt i morgon. Annars så var det farligt nära det skulle bli vitt igen vid 16-tiden då det som då föll var mer snö än vatten men blev ju inte så.

Man får hoppas det ger sig tills i morgon, inget kul jobba om det regnar/snöar även om jag sitter mycket och kör bil bara. Men är ju lite det som är ”problemet” med, det går ju klä sig mot regn men man är ju heldålig på sånt om det bara är ett ”snabbjobb” som det är rätt så ofta för mig.

Annars så har man grejat på lite med WordPress, både min egen och även hjälpt någon. Vad jag själv pysslat med är att (äntligen) uppdaterat den till v2.0.4 då det är 85 dagar sen den uppdateringen kom!

Vidare så har jag grejat med ”Senaste kommentarer” som ni kanske ser, är lite annat där nu med även en gravatar för er som har en sådan. men det verkar som det är stört omöjligt numera att ha Gravatar på i inläggen om man har Manufrog som webbhotell!

Sidan segar ju såååå då dessa skall laddas och jag märker det går mycket fortare hos andra som t.ex. har One.com (B-One) och det måste vara nått med trafiken över ”pölen” (Atlanten) då Manufrog har sina servrar i Orlando, USA. Är ju nästan så man funderar på flytta bloggen om det inte blir nån bättring, man vill ju kunna köra det man har/vill och att det inte skall bromsa så i laddningen av sidan. Men jag trivs så bra på Manufrog så det är som svårt pysa iväg.. man får kanske skaffa ett domän till och greja :)

Annars så har inte mycket hänt idag, har ju knappt stuckit ut näsan utanför dörren idag utan det blivit lite dator-tv-fika-dator-mat-dator-tv osv :D

Nåja, man måste få ha sådana dagar med och jag mår rätt så här nu ikväll efter en sådan slö dag som denna. Är lite som man har detta behov nu så man återhämtar sig men man känner sig så tokigt onyttig samtidigt. Jaja, onyttig och onyttig men man kunde väl åtminstonde ta sig en promenad och så. Men blir väl lite lätt man ”fastnar inne” då man inte har nån som jagar på en :cool:

Nää.. om man skulle ta fika lite igen :D

P.S. Detta Yihaande igår var ju för Modosegern och inte snön om nån missuppfattade mig.. D.S.

Edit: Efter strul så fick jag gräva fram en gammal css-fil (1 vecka gammal) så detta med gravatars under ”senaste kommentarer” är som borta.. tur man får sig en backup på hela siten varje vecka!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 574 visningar

Mer detta datum andra år..

9 reaktioner till “Slö och blöt..”

  1. *s*Ante mig att det inte drabbar dig. Men jag är säker på att annat anfaller. ;) Men du… vi som ser ut som frågetecken… kan du inte fixa in nåt annat där än ett frågetecken? 8-) Nog för att jag alltid har frågor och funderingar men ändå att se ut som ett frågetecken offentligt e ju inte så kul. *skämt!!* Ooootroligt att du såg pricken! Men nu behöver du inte leta efter den längre. En vacker dag ska jag fixa så bannern är klickbar men som sagt en vacker dag. Ha en go söndagskväll.

  2. Slött och blött här också. :|
    Jaså, uppdaterat wp. Hmm, det törs jag nog inte ge mig på. Blir väl tok som vanligt när jag grejar…. :oops:

    Hoppas du får/fick en go natts sömn. :yawn:

  3. Slöade du igår? Tycker inte jag du räddade iaf min dag :D
    Snö?? Usch vill inte!!! vilken tur man bor i skåne här är iaf +10 gr o det regnar.

  4. Måste man vara så himla ”nyttig” jämt då?? Det är lika viktigt att bara vara……ibland.

    Va knasigt du sover :lol:
    Hoppas du slipper halka runt på vägarna i dag för det är inte kul.

    Ha det gott!

  5. Jag har b.one eller vad de nu heter idag.. du får nog byta till dem så ska du se att du får lite speed här på sidan.. Det var ons i förra veckan jag fyllde år.. lite sent firande bara.

  6. B-one är jag nöjder med. :D men du detta med hockeyn, om du nu alltid lyckas somna till den så kan den ju inte vara ntressant va? :lol:

  7. …och slött och blött här med idag. :yawn:
    Huvudvärk och yrsel när den är som bäst! ;)

    Ska kila vidare mot soffan en stund innan mina barn ska hämtas.

    Hoppas ni har bättre väder än oss! /Ulle

  8. Verkar va slött och blött på många håll här i landet… så även här i Norrköping! *blääääää*

    Ha det gott! :rose:

  9. Det var jag som missuppfattade.. trodde närmligen det var till den, jag får skylla på min höga ålder och dåliga syn :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php