Pluginsuppdatering.

Jag sitter och kikar på de plugin jag har igång här och om det kommit ut några nya. Såg att Bad-Behavior var ute med v2.07 (jag hade 2.06) så det uppdaterade jag då det är ett anti-spamplugin.

Vidare så ser jag att Lightbox (som är det som gör att fotonen ”ploppar upp” här hos mig vid klick på en miniatyr) nu finns i v0.63 och det var jag ju tvungen testa då det skulle vara en helt ny kod i det då det använde sig av lightbox 2.02 nu men se det såg inte klokt ut i Firefox 2.0 jag surfar med! Såg vettigt ut i IE men inte Firefox som sagt.. så jag la tillbaka den tidigare versionen 0.62 och så är allt som det skall igen. Tokigt!

Jaja, man får ta detta med uppdateringar lite eftersom :)
Jag har ju inte senaste v2.05 heller av WordPress (som är den nyaste) utan jag väntar tills det ligger i Fantastico som finns hos Manufrog och under dess cPanel som är det man sköter hela sin webbplats med.

Annars så är det som luften går ur mig så fort jag kommer hem.. bara sätter mig i soffan och får noll och inget gjort. Dagarna går bra men hemma är det totalt hopplöst göra nått nu.

Vill också bara poängtera att vi här INTE har nån snö om ni nu tror det efter mina tidigare snöfoton utan de var ju tagna i inlandet på min 45-milasväng häromdagen.

Edit:

Uppdaterade pluginet för visa Google Videos och från Youtube med.. deras kod validerar ju inte men det gör det med detta plugin. Måste testa nån filmsnutt nu bara.

*hmm* Funkar inte! – den v3.00 jag la in mot den v2.00 jag hade funkade inte alls.. nu har jag lagt in v2.00 igen så nu ska vi se:

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 338 visningar

Mer detta datum andra år..

9 reaktioner till “Pluginsuppdatering.”

  1. Så bra att du testar plugin.. så man vet vilka man inte ska försöka ge sig på.. ;)

    Härlig filmsnutt.. Så härligt med lite ärligt skratt..

    *kram*

  2. Den där söta ungen kan man inte se för många gånger!!! Helt underbar! Hoppas det är bra med dig, här hemma är det sjukstuga…
    Kramen!

  3. Wp 2.0.5 -> Kika in på Fantastico så får du se ;)

    En annan får ju fixa sånt manuellt, blir ibland så himla trött på Surftown.

    Ha det gott!

    Micke svarar: Hmm.. har jag missat nått tycker du? :D Redigerade länken lite med så den inte sabbar sidan min då den var så lång.

  4. Det bara strular för mig sen jag uppade till 2.05. Först var det ju det där med b-one och error dokumenten som movat. ;)
    Igår satte jag in pluginet nedräkning. Och då blev det igen att sidan movat och jag kunde inte logga in alls. :x Fast jag gjorde väl nåt fel som jag brukar. :oops:

    Man blir glad av bebis-skrattet iallafall. :D

  5. Helt underbar den lille söte ungen,
    såg han på aftonbladets tv först och
    trots att jag känner mig lite låg så skrattade
    jag gott åt honom! ;) :P

  6. Jag har uppdat. med den senaste versionen av WP, men jag var bra nervös måste jag erkänna :S

    Ja, se detta med de olika webläsarna gör mig snart galen :grr: . Kan det inte bara finnas en sort som alla gillar, så slipper man alla dessa problemen med att det ser bra ut hos ngn och galet hos ngn annan…

    Den där ungen är bara för underbar. Tänk om man vore så lätt road ändå :heart: Smittsamt skratt var det dessutom :D

  7. Jag är en fegis har inte uppdaterat wp o tror inte jag vill göra det heller. Håller inte alls reda på uppdateringar till plugin det är bara när jag ser att du grejar som jag kollar :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php