Soffsovande

Har som legat och sovit i omgångar hela kvällen i soffan och vaknade nyss. Håller på göra upp en eld nu och skriver detta medan jag väntar på att den ”tar sig” så jag kan fylla det 105L utrymmet fullt. Varför jag gör upp en eld nu mitt-i-natta är för jag hade tänkt elda igår men då man sov bort hela kvällen.

Inte klokt vad trött man kan bli men jag undrar om det inte är tabletterna jag nu äter som orsakar det hela. Nu har jag bara en kvar och den blir ju slut på nu om några timmar i samband med frukosten. Ja, så mycket var det besöket på FHV värt.. inget mera än lite nålstick för en vecka sedan och dessa Diclofenac.

Men man kan inte lasta dem på FHV nått ändå då de troligen väntar på besked från företaget då sjukgymnasten mailat både mig och kontaktpersonen på firman i tisdags var det väl och jag fick ju nån fråga då med som jag svarade på. Men vänder man sig lite akut till någon så räknar man ju inte med en hel veckas inaktivitet.

Nu måste jag ta sova här, får ju sova 2 timmar i sängen nu om allt går väl (om jag somnar..)

P.S.
Diskbänken blev röjd iallafall så så den syns igen så ni kan pusta ut ;)
..och ja, jag har ju en diskmaskin men jobbigt när den inte är tömd!
D.S.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 098 visningar

Mer detta datum andra år..

7 reaktioner till “Soffsovande”

  1. hoppas du fått sova i natt!!! Härligt att veta att det är fint och fräscht hos dig..*fniss*

    Och visst drar det ihop sig! Åker idag! Även om vi reser en del så känns de overkligt och superhäftigt att veta att man är i Kambodja om ett dygn sådår….

    Må så väl!

  2. hm, har börjat grubbla lite på det här med diclofenacen…. min mage är extremt knasig och trött är jag alltid……… jag trodde det bara var jag. Kanske kan jag skylla på diclofenacen?! Jag skall nog ta upp det hela med min läkare…….. om jag får mig för att boka någon tid någon gång.
    Ha en fin helg!!!

  3. Usch va jobbigt det låter att vara trött hela tiden! Det har jag varit den här veckan men det beror ju på att jag ahr en infektion, det går ju över!
    Ha det så bra hopas du piggar på dig :rose:

  4. Hej dar! Nu ar vi pa vag! Har nagra timmar att sla ihjal pa flygplatsen i Bangkok. Lyckan ar total nar man hittar en dator att surfa gratis pa… haha.

    Ha det bast och skot om diskmaskinen!

  5. hahaha! Inte sa svart att rakna ut vem som skulle bli forst att kommentera dagens inlagg heller.. Undrar om vi inte har en del liknande drag 8-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php