Vilse?

Legat lite lågt nån dag här nu och beror på torsdagen var fulltecknad och inte blev det bättre av den bensin jag fick i ansiktet/ögat på torsdagseftermiddagen med så igår fredag var det lite irriterat där. Känns väl hyfsat idag än så länge men har ju inte varit ut i solen ännu.

På tal om solen så skiner den som tokigt och tempen ligger på nån plusgrad och det är stor skidtävlingshelg här denna helgen och man borde väl leta sig ut lite för kika men ska ju på hockey kl 15 med och lat som man är så räcker ju det :D

Sen fick jag besök på jobbet igår, en som inte borde hälsa på alls nu utan vara långt härifrån. Småelak var den rackaren med..

Kom inte hit!

Vi brukar ha ett gäng sådana nere vid vattnet, är väl bara 15-20mner dit från där jag parkerar bilen på jobbet till havet (havsvik) och just där mynnar en dagvattenledning ut som gör det inte fryser till lika lätt där vid mynningen. Då en stor del av havsviken nu bara är is utom just där så ligger de ju där vid mynningen och ja.. fryser? Men dessa borde ju dragit vidare för länge sedan men måste ju varit det varma vädret som spelat spratt.

Annars måste jag se till fylla på mobilen, är första gången någonsin jag fått 0,00kr kvar :D

Tomt i mobben..

Näpp, om man skulle ta leta sig ut i solen!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 794 visningar

Mer detta datum andra år..

14 reaktioner till “Vilse?”

  1. Det låter otäckt. Bensin i ansiktet/ögat. Hur har det gått till månntro?
    Fin pippi. Det är väl en vanlig gräsand av honkön. Jag har många sådana hos mig. Ska inte de finnas däruppe månntro….
    Småelak…hon var väl hungrig den lilla. Mina är inte alls elaka. De sitter i mitt knä och äter..haha. Fast visst får jag ett tjuvnyp i fingrarna ibland när jag inte matar tillräckligt fort.

    Trevlig lördag med hockey och annat.

  2. Ankor brukar väl ändå vara rätt fredliga. Min far hade gäss när jag var liten och DE DU, för för den lede. De jgade mig ibland så jag fick närmast springa för livet. såg en dålig Edvard Perssonfilm (ja det gör väl inte ni där uppe för de är ju inte textade, knappt jag förstår dem ibland;)) och där gick iaf gäss lite fredligt på Edvards lille gård. Pyttsan! De kan vara jävligt elaka!
    Bensin i ögat? SKa man heta Mr Kludd för att lyckas med det tilltaget eller?
    Tack för för svaret om .htaccess, det var som jag trodde. Fine!
    Ha en bra helg!

  3. Men oj! Bensin i ögat kan inte vara att leka med. Måste svida som 17!! :shock:

    Du bjöd väl besökaren på kanelbulle eller annat som den lilla frussna rackaren skulle kunnat mumsa på?!

    Här skiner solen för fullt och det är töväder med 4,5 grader. Är det månne våren som vill hit?? *hoppas* :grin:

    :rose:

  4. en undran… skriver den här för det är så många som alltid hälsar på Micke. Någon som vet vart Laila Lallaland tagit vägen?

  5. Men är det inte en And då??? De stannar väl i Sverige året runt, eller är jag ute å cyklar nu?? Vi har då Änder nere vid älven….men det kanske inte är en vanlig And.

    Hmmmm, varför kan inte alla ha samma datorer med lika skärmar å läsare å…..nu har jag ändrat lite igen – kanske slipper du scrolla nu…men jag vet inte säkert :S

    Ha en go kväll!

  6. Leta sig ut i solen… vad tusan är det??? Jo visst, vi har haft en himla massa sol här nere också men jag har min jobbar helg så jag får bara njuta av den genom fönstret…

    Så jag hoppas du njöt av solen från mig också..Hihi

    Ha det så gott..

    Kram

    Jeanette :rose:

  7. Bensin i ansiktet låter inget vidare inte. Hoppas du känner dig bättre nu. Jag har förtydligat lite om min förhandling längst ned i inlägget. Ha det bra :rose:

  8. Hej, nu funkar det super att kommentera i feedreader, kanske var för att du höll på att pula som det knasade här.
    Jasså, jag har knasig kod i wp :rolleyes: det ante mig. På hemsidan är jag supernoga, kodar allt för hand, där får det icke vara nån ful kod men i wp där skriver jag bara :lol: Har inte brytt mig om att kolla koden och skriver i redigerarläge, lat som jag är ;-) Wp och jag är inte de bästa polare, den ska funka för att skriva i och jag ska inte behöva greja med kod eller nåt annat för hemsidan ligger mig varmast om hjärtat. Men nu vet jag ju, tack vare dig att det inte spökar i min blogg eller att det inte är någon innen och pular där förutom jag. Jag ska kika på det, tack snälla du.
    Sen vill jag bara säga, att ha bensin i ögat är väl dumt, eller hur :grin: Kan inte kännas så skönt, ha det så bra, kramisar leila

  9. Jag har blivit biten av en sån där gräsand.. :stress:
    Men jag var så liten så jag minns knappt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php