Sätta på..

Ja, det var dags sätta på skattemärket på nummerplåten idag tyckte jag :) Det har legat och skräpat på en köksbänk sen ja.. när var det nu, kom kanske i början på november efter jag betalt skatten i slutet på oktober eftersom det är en 10:a.

Skattemärket på bilen

Nu när jag skriver detta så verkar sidan tvärdöd.. går inte ladda upp nått foto och kan inte få fram sidan just i en annan flik. Kan ju bero på de måste starta om en server eller så men jag har ju ”skriva rutan” uppe så det är bara fortsätta att svamla då :D

Kan ju visa foton på den där röda bluetoothpluggen jag köpt för den hemska summan av 124:- :roll:

RÖD bluetooth!

Men nu 10min senare är det fortfarande så att jag inte kommer nån vart med sidan.. det bara laddar och laddar men är väl sånt som kan hända. Läste att de varit utsatta för nån massiv mailattack på nått konto igår på just Manu4 som min sida ligger på och omöjligt är ju inte att detta skett igen. Men nu ytterligare 10min senare funkar det som det skall igen, tydligen nått fel som var trasigt.

Lite småsegt här med mig ännu, hade tänkt titta till lill’toan lite vad gäller det som ska upp på väggarna samt då ny inredning i form av tvättställ och toalett (jag har nya av hemma sen 3-4 år tillbaka) men det går som tungt.

Nya delar till lilla toan

Har ju lite av nån ”mjukmatta” på väggen där och tvekat ta bort denna eftersom jag misstänker man får stå och skära bort den bit för bit och tanken med renoveringsgips utanpå den har inte lockat heller då man inte ska ha nått ”tätskikt” längre in så att säga.

Mjukmatta på väggarna

Så, jag funderar på helt enkelt göra nån form av boasering (visst heter det så?), stående paneler nertill och glasfiberväv jag får limma med golvlim upptill och sen måla lite extra på så det blir lite hårdare. Varför jag har skivorna nertill är för det ska bli lite tåligare mot stötar med tanke på mattan är lite mjuk bakom. Sen är det ju detta att dessa tak-/väggpaneler bara är 6mm tjocka också och att jag då klarar både fönstret och dörren vad gäller foder (som jag inga har i hela huset). Skymtar ju detta i fönstret att jag saknar foder..

Nu brakade plogbilen förbi här med, har ju snöat här ett par dagar man knappast kommit mer än 5-6cm men dom är sjyssta dom som plogar då de kör ”vänstertrafik” förbi här och på så vis slipper jag få plogvall utan snön åker åt andra sidan där ingen har infart förbi de 4-5 husen här där jag bor.

Plogbil

Nu måste jag få mig nån mat, blev jobbigt skriva detta :D

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 917 visningar

Mer detta datum andra år..

14 reaktioner till “Sätta på..”

  1. Jag tillhör de som alltid glömmer att sätta på skattemärket. Ett år hann ett nytt komma innan det gamla kom dit. Ja du har ju lite att göra med din renovering och sånt är lite trist.. Det var smart att de plogar utan vallar men jag fattade inte helt hur.

    Jamen, de kör ju på vänster sida förbi här och plogar IFRÅN mig mot andra sidan där inga infarter är.
  2. hej, ja ja ja :grin: nu har jag börjat fixa. De mesta felen såg jag på en gång. I xhtml så måste man ha sluttagg /> , får man inte glömma ;-) men den som kodat detta tema har glömt det för det där har jag inte rört förrän nu. Sen har jag fixat header, det har varit latmasken i mig men nu har du fått fart på mig. tack för det, nu hittar jag bara några fel så. …
    ha det gott/leila
    ps, sätt fart på toan nu så vi får det blir :razz:

  3. Kikade in hos dig för att kolla om du hade problem med css-valideringen och wp polls, fick ett error där när jag validerade efter att ha bytt tema idag. Där har du nått att bita i :grin:

    För mig laddar din sida snabbt, det måste ha varit något tillfälligt.

    Tur att polisen inte stoppade dig, antar att det stod 10 – 06 på det förra skattemärket? För sånt får man väl böter om dom är på det humöret?

    Ha det gott!

  4. Snygg röd grejjsa du köpt. När jag pratade med sambon visade det sig att han redan hade blåtand i datorn och vips var alla mina bilder överförda :shock:

    Man kanske skulle vara tydligare med vad man vill när man pratar med sambon nästa gång :rolleyes:

    Hoppas du fick något gott i magen!

    :rose:

  5. Fattar inget alls om foder. :shock: Om jag ser rätt så har du alltså ingen toalettstol där nu?

    Foder är ju det man normalt har runt ett fönster på väggen så att säga..som ramar in och jag har inget där som täcker skarven mot väggen. Har inte så nånstans i hela huset vad jag vet.. den är som precisionsbyggd så byte av fönster var ett helt äventyr.
  6. MEN vad jobbigt där är ibland att få tummen ur. Vi harr en massa här också som skall fixas men det verkar aldrig falla på någon lust så vi får se när det blir klart.

    Trevlig helg. Kramis

  7. hittade en dator iaf, men jag ägnar mig åt att surfa i stället för att skriva själv :-) Kul att bara surfa också :razz: Och ja, inte kan jag bara överge er såhär :cool:
    Rackarnas vad du skriver. Förstår att du jobbade med sidan så du blev hungrig. Å, bilder å grejor också!
    Dags att ta itu med toan.?! Ska följa med spänning!
    HA EN FIN HELG! DET HAR JAG
    :grin: :grin: :grin: :grin:
    :rose: :rose: :rose: :rose:

  8. Du, vi är likadana vi med skattemärket.. Tar tid att klistra på det, det är ju sååååå jobbigt :laidback:

    Ha en fin helg

  9. Vaaaaa …. Ska man skatta den med …. !?.Och jag som tyckte bensinen var dyr redan ha ha ha ….. Skatt,försäkring,bensin,reservdelar och så skatt på det och så moms på det och så skatt för säkerhets skull en gång till.Välkommen till Sweden. :grin:

  10. Skattemärket :grin: japp så är det här med man lägger det någonstans för att inte glömma sätta på det men sen glömmer man det ändå tills man hittar det nästa gång.

    Ha det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php