Återställning

Jag håller på ta tag i min gamla stationära nu idag, håller på återställa den så den ser ut som den gjorde efter att jag formaterat den för 3 år sedan och även lagt in lite program då.

Slipper ju formatera iom jag har skapat en återställningsfil i programmet Drive Image 2002, men finns ju andra sådan som Norton Ghost som kanske är lite mera känd och nu sista året så har ytterligare ett kommit starkt på marknaden och det heter Acronis True Image.

Men, den fil jag har är sparad innan jag la in SP2 så jag måste in med detta innan jag törs ansluta nätverkskabeln (ur virussynpunkt) och sen är det ju en hel del program som uppdaterats på de här 3 åren.. så det finns lite göra. Men, slipper ju formatera och lägga in massa drivrutiner som redan finns med iom denna filen. Men jag har ju satt in nytt USB v2 kort, nytt grafikkort och lite annat med i datorn sen jag tog backupen och på tal om backup så ska ju en massa program in tillbaka men har ju sett till köra lite backupprogram som tagit backup på Firefox och Thunderbird inkl alla mailen sen -97!

Sen finns det ju i XP ett program med under Start > Alla program > Tillbehör > Systemverktyg som heter ”Guiden överför filer och inställningar” som ser till att en massa blir överfört.

Näpp, nu ska jag titta till den och se om SP2 är klar!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

2 986 visningar

Mer detta datum andra år..

4 reaktioner till “Återställning”

  1. Hej! Jag håller på att starta upp en egen wordpressblogg och har tagit din wpguide till hjälp (suverän!) vad gäller plugins. Senast har jag försökt installera gravatars – men om du surfar in på min sida och tittar på kommentarerna syns det inga bilder. Jag har följt guiden till punkt och pricka. Tror du att du kan hjälpa mig att få det rätt? Jag undrar också över det man skrivit i css:en :

    .gravatar {
            float:right;
            padding: 3px;
            margin-right: 5px;
            margin-left: 5px;
            border: 1px solid #ccc;
            background: #fff;
    }
    
    .postgrav {
            float:right;
            padding: 3px;
            margin-right: 5px;
            margin-left: 5px;
            border: 1px solid #ccc;
            background: #fff;
    }

    Var aktiverar man detta? (Div class ?)

    Hoppas på hjälp
    Hälsningar
    Liza

  2. Tusen tack för dina kommentarer. Jag har tagit bort skippys gravatar och ska försöka installera den du använder… men när jag laddar ner zipfilen från http://zenpax.com/gravatars2/ får jag bara ner en fil som jag inte kan öppna eller extrahera….har ngt tips?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php