Mar 22 tor 2007

Det blev ingen..

 • hockey igår (mer än på tv).
 • tripp till jobbet idag heller då jag fixat tid kl 13:15 på VC.
 • träff alls på VC och sjukgymnast idag kl 8 då de blandat ihop dagarna (enl dem skulle jag varit där igår men enl min lapp jag fått den 22/3 vilket är idag).

Annars så..

 • händer inte mycket..
 • hostar och har jag mig..
 • väntar jag bara på klockan skall bli 13:15..
 • mår jag betydligt bättre idag.. (typiskt man skall till läkare då)

Ja, det var lite om det hela än så länge.. men fick ta fart ut garaget i morse med bilen för forcera de stenhårda plogvallarna som inte verkar smälta ner nått! Massa minusgrader i natt så det som händer inget på snöfronten just.

Signatur

Mer detta datum andra år..

Kanske liknade inlägg på sidan..

4 kommentarer till “Det blev ingen..”

 1. Lekneskrev den 22 Mar 2007 @ 11:32

  ja, ibland är det bra att vara snabb. Men nu är det hög tid att plugga. Tänk att man kan bli så exhalterad av att gå till H&M. Kan iof ha att göra med att jag ALDRIG köper märkeskläder och nästan alltid handlar på rea. Eftersom jag gillar Madonna så tyckte jag att detta var ett bra tillfälle att unna mig något :-)
  Hoppas det går bra hos farbror (eller tant) doktor!
  Kram :rose: :rose: :rose:

 2. Pippiskrev den 22 Mar 2007 @ 15:00

  är det inte typiskt att dem ska blanda ihop tider :bored: . Jag har tom fått räkning för uteblivet besök, men det rättades till eftersom jag fick gå dit med min lapp och personen som skrev på min lapp var den jag träffade på (turligt nog), hon hade skrivit en tid på min lapp och en annan i deras papper…

  Hoppas det gick bra hos läkaren!

 3. Jeanetteskrev den 22 Mar 2007 @ 15:23

  Toppen att du mår bättre.. Hoppas att det gick bra hos läkaren idag! Själv skall en annan ut i vårvädret och till simskolan med sonen *tjingeling*

 4. Jessicaskrev den 22 Mar 2007 @ 16:12

  Hmm vilket shit då.
  Hoppas att du blir ytterligare kryare.

  Ha det så bra.
  Kram Jessica :rose:

css.php