Mar 22 tor 2007

Men, jag är först i kön!

Ja, det var vad jag sa inne på affären nu efter varit på Vårdcentralen.

Saken är att de normalt där har en (Kassa 1) kassa igång och den skall då även ta hand om postkunder som de rekommenderar att de ställer sig i också (går alltså bara hämta ut post på kassa 1). Nu när jag kom med min kundkorg var en person före mig och det rullade på rätt bra med att ta betalt men så skulle hon då skicka ett paket.

Det var tydligen inte så lätt så det dök upp ett flertal bakom mig men jag hade ju lagt upp alla mina varor eftersom det var den enda kassan igång och där det stod en person..

Eftersom det strulade så tryckte då killen på en knapp och efter en stund kom ett nytt kassabiträde och ställer sig i kassa 2 och säger:

- Det går bra här..

Snabbt som tusan byte då killen bakom mig (som bara hade en sak) kassa och några till men jag kunde ju inte gärna byta då alla mina varor låg efter hela rullbandet så jag tittade bara på henne och sa:

- Men, jag är ju först i kön!

Hon tittade lite uppgivet på mig och sa att jag fick väl flytta över varorna då men inte stängde hon av rullbandet inte efter att killen som stått bakom mig fått handla så kund nummer 2 hann ju fylla hela rullbandet på kassa 2 då!

Så jag sade att - vad ska jag lägga dem då?

Hon såg väl på mig att detta verkade bli helknas och insåg ju att jag faktiskt stod först där så hon gick då helt enkelt över till kassa 1 och tog betalt av mig och fick då säga till i 2 kassor att de skulle få vänta.. för hon gick ju ifrån en full kassa och efter att jag betalt så var ju kassa 1 full också av nästkommande kund. Så det kan gå då man är lite bestämd :D

Men hur skulle ni tyckt och gjort?
Jag ansåg mig ju vara först i kön..

P.S. Jag är sjukskriven veckan ut och allt såg bra ut, de gjorde lite koll på sänkan (som var bra och var på 8 ) m.m. eftersom jag haft sån hög feber. D.S.

Signatur

Mer detta datum andra år..

Kanske liknade inlägg på sidan..

6 kommentarer till “Men, jag är först i kön!”

 1. prinsessanskrev den 22 Mar 2007 @ 16:36

  Ja, du det är inte lätt att handla alla gånger, men jag hade nog också gjort som du. Kanske hade jag till och med crosscheckat killen som smet före lite lätt mot kassan.

  Hoppas att du mår bättre snart så du inte missar fler matcher.
  Det såg ju alleles för bra ut igår, men jag antar att det blir värre…

  Ha det gott!

 2. Jessicaskrev den 22 Mar 2007 @ 16:41

  Åhh det där me köer kan göra mig spritt förbannad rent ut sagt.

  Jag anser ju så att är det liksom en jäkla lång kö och ett biträde ska öppna en ny så ska samma kö bara flyttas men INTE då. Naä då gäller det den som springer bäst blir först *MORR*

  Sådant kan jag bli sååå arg på.
  Jag ahr vid flera tillfällen sagt till folk att va faan har ni inge vett och etikett eller?
  Dagens samhälle är så irriterande och jag fattar inte hur allt ”äldre” folk som borde vara BRA uppfostrade kan bette sig på det där viset. Var f..n har vett och etikett försvunnit? *Gaaa* :grr:

  Kram på dej och krya på dej :rose:

 3. Pskrev den 22 Mar 2007 @ 22:36

  Öppnas det en ny kassa så borde ju kön förflytta sig i den ordning de står…men det händer sällan.

  Du verkar vara på bättringsvägen iallafall. Det är bra. :smile: Du frisknar nog till helt under helgen. Ta lite whiskey, så är du snart fit for fight igen. :cool:

 4. Pippiskrev den 23 Mar 2007 @ 03:07

  Håller med dig jag, hade gjort detsamma!!

  Bra att vara bestämd och säga sin mening. Inte rätt att lämna en kassa så där, då hade det varit bättre att den andra hade tagit över postkunderna.

  Krya på.

 5. Annaskrev den 23 Mar 2007 @ 18:05

  På tal om det där med köer…
  Kan någon tala om varför den enda
  kön som folk inte gnäller i är den
  på systemet? Det gnälls ju i bilköar,
  toalettköar och som mickepojken skrev
  i butiksköar (höll på att skriva knölar :grin: )

  /Kram

 6. Lindaskrev den 23 Mar 2007 @ 19:25

  tycker du gjorde helrätt! du var ju först i kön!
  Så jädrans typiskt dock. Hur tänker folk, så fort det blir en ledig kassa rusar folk. Varför är folk så stressade? kan man inte ta i tur och ordning?
  Hoppas du får en bra kväll!!!

css.php