Kan det bli bättre..

Modo vann sin semi och Färjestad förlorade sin :D
Jag har suttit och sett på ”fel” hockeymatch här då jag inte har nån Canal+. Men det gick ju för sig det med! – ja, det har blivit lite Så ska det låta också..

Annars en lugn dag, mest i soffan och lugnare än lugnt. Inte bra alls än, har nån tokig hosta mellan varven. Blir nog tidigt i säng här.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 564 visningar

Mer detta datum andra år..

4 reaktioner till “Kan det bli bättre..”

  1. Så du har sett hockey och musik. Jag tvingade familjen att INTE titta på action, utan på en bra film som fått fina recensioner. En fransk… Jag blev ensam kvar framför skärmen. Ungarna ratade den innan den kom i maskineriet och maken somnade efter en mkt kort stund..*S*

    Den var inte ens bra. *fniss*

  2. En fin kväll du hade, Kluddisen:)
    VI kollade på Lets Dance. Jag har kommit på att om jag kikar på det på fredagen så spanar jag in Så ska det låta på reprisen sedan. .
    Ha det fint.
    Kram Lallis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php