Några helgfoton..

Varit dålig på skriva i helgen, går som i vågor detta och tycker väl inte det hänt så mycket så här kommer några foton istället. Lite småseg här med efter först skottat på fredagen och sen veden på lördagsmorgonen. Blir som lite tufft för nacken det..

Lastar av veden..
Lastar av veden på lördagsmorgonen och det gick finfint så jag hämtade ett till och har nu totalt 2 lass nere igen.

Hittade blommor vid Äventyrsbadet
For sedan runt 13-tiden in mot stan och knallade runt där och såg det blommar här med så helt insnöade är vi inte. Sen efter tacos och en öl på torget så knallade jag mot Arenan.

Arenan och 6'e matchen.
Var ju den 6’e matchen mellan Modo och HV71 och var Modo som gick segrande ut denna. Ny match i morgon i Jönköping. Men inte mycket snö där som ni ser..

Kollar in renoveringen
Sen idag söndag var jag en sväng mot stugorna, hade lovat syrran kolla på en sak just när jag blev dålig och är ju över 2v sedan det men kom mig för det idag. De håller på renovera ett rum där och tagit bort nån vägg och så..

Träd fällda!
Lite snopen blev jag iallafall då flera träd var borta men hade ju hört nått om det där men som glömt bort. Bra blev det iallafall.

Massa snö!
Var ju tvungen spana in föräldrarnas stuga med och där var det snö! – inte klokt detta men är väl en hel del som rasat från taket med man ändå.

Flotten insnöad.
Kikade på flotten med som såg så övergiven där och är väl 5-6veckor innan isen är väck så man får den i vattnet. Isen brukar ju ”gå upp” (som man säger) 3-8maj så det är ju ett tag dit.

Nää, nu ska jag ta sussa här så man är vettig tills i morgon. Blir ensamen hela veckan då jobbarkompisen tagit ledigt dessa 4 dagarna innan påsk.

Gonatt!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

2 256 visningar

Mer detta datum andra år..

20 reaktioner till “Några helgfoton..”

  1. Fina bilder! Man skriver när man har lust… eller hur :rolleyes:
    Jag är så nyfiken på hur ditt vedsystem fungerar egentligen. Man har ju sett bilder på huset, det lilla huset där du förvarar ved, pannan åsså denna lucka där du tippar ner ved…
    Har du månne ett sutteränghus, så att pannan är i källaren? Åsså tippar du ner från baksidan för att slippa bära in veden?

    japp – jag skall lära mig att byta däck!
    ha en bra vecka!
    kram!

  2. Det är det som är fantastiskt med Sverige – årstiderna börjar & slutar lite olika.

    Spännande match för er i kväll. Jo då, det gick bra att se hockeyn på datorn – det blev något enstaka ”hackande” men absolut sevärt. Tror det hade varit bättre att använt Sandras skärm som inte är plattskärm.

  3. vad m ycket snö ni har vi kan gå i kortärmad här vi har nästan sommar . så mycket snö har vi inte haft på hela vintern mvh susnane

  4. Här är det nästan kortärmat som gäller och inte ett spår av snö och vinter någonstans *jublar högt* I helgen såg jag några killar spela fotboll i shorts och t-shirt.

    Varje gång jag ser din flotte blir jag avis. *vill ha!*

    Hoppas veckan blir bra trots att kompisen är ledig.

    :rose:

  5. Oj vad mycket snö ,den varan har vi ju inte haft på länge och inte mycket heller :grin:
    Smidigt sätt att lasta av veden på :smile:
    Mysigt med flotten, där kan ni sitta rätt så många ser det ut som.

    Ha det gott
    :rose:

  6. Fortfarande en del snö här och där hos er ser jag.
    Här är det full blomning och det knoppas överallt.

    Har f.ö. varit hos kiropraktor idag pga ryggen, får se hur det går…. :smile:

    Kram Caroline

  7. Fattar inte vad som hänt med min gravatar. Jag uppdaterar – deletar gamla och byter tom mailadress – men det blir bare knas…. de gamla kommer tillbaka !
    Får ta itu med det en annan gång!

  8. Hej Micke!
    Nu har jag en fråga angående arkivet. Hur fixar man en dropdown meny? Har du lust att hjälpa mig?

    Tack på förhand
    Liza

  9. Det kanske var ett aprilskämt jag råkade se? Himla roligt att dom nu är i final, två ganska otippade lag. Gick juh rätt uselt för Linköping tidigare i omgången, när Frölunda var med. Varje gång Frölunda spelade mot dom, så vann dom stort…

    *kram*

  10. UJ vad snö. Här har snön som sagt va varit borta länge nu.

    Hoppas ni får mer sol så er snö också försvinner så det börjar blomma härligt hos er me….

    Ha det så fint.
    Kram Jessica :rose:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php