Full storm!

Huvva vad här blåser idag! Började iofs redan igår men idag har det rakt varit otrevligt köra bil, den har svajat fram och tillbaka.. Högakustenbron är visst avstängd pga av stormen med.

Väl hemma nu så ser jag grannen håller som bäst på få bort delar av sin ”ädelgran” (eller vad de nu kallas) som blåst av och låg ute på ”gamla E4:an”.

Blåst av!

Men denna blåst gör ju att snön försvinner med rasande fart, inte mycket kvar nu på farmsidan av huset.

Nästan inget snö nu.

Fast på baksidan lite mera i solen då (fast träd skymmer lite) så finns det lite mera kvar, men kommer försvinna fort nu.

Men på baksidan är det kvar..

Annars så börjar växtligheten komma igång i min enda rabatt där jag aldrig sår nått eller så utan det som vill få leta sig upp :D

Blommor på väg upp!

Vete sjutton vad det där är men Scilla har jag sen ett tag tillbaka så helt dött är det inte här. Men jag måste upprepa detta huvva nu för vad det dånar och blåser och har sig i kåken nu! Träd svajar så man nästan väntar på att nått ska gå av. Hoppas bara ingen av mina 4 stora ger upp, har 2 björkar, en tall och en silvergran som det inte skulle vara så bra det händer nått med (läs: det faller på nån byggnad då!)

Annars så gick Modo på ”pumpen” igår eller hur man nu säger.. de förlorade alltså men sånt är livet. Ny match i morgon och även om jag tror Modo kommer få det tufft i detta finalspel så hoppas man ju :D

Det är ju detta att de redan spelat 14 matcher på 27 dagar och nu så kan det i sämsta fall bli 7st i finalspelet med. Linköping har ju fått en lite lättare uppgift de då de slagit ut sina lag lite snabbare. Nåja, det blir som det blir med det hela.. inte är jag den som deppar ihop även om det kan va kul med lite framgångar då.

Näää, om man skulle ta och roa sig med att sätta på en tvätt nu!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 952 visningar

Mer detta datum andra år..

6 reaktioner till “Full storm!”

  1. hej, det blåser som fa… här med. Mitt stora tunga träparasoll flög en bit :lol: ändå var det inte uppfälllt. Kallt är det också. Ser så fint ut när man tittar ut, solen skiner mellan varven men hua mig så kallt det blir när det blåser så här.
    Och så fick du med lite sportprat, sportfåne där :razz:
    Glad påsk på dig /kramis leila

  2. Det blåser här, men faktiskt ganska varma vindar och inte så jättefarligt mycket. Tack och lov för det! Vi fick vår beskärda del tidigare i år.

    Glad påsk!
    Kram Viktoria

  3. Fy, denna blåst… Det är inte så farligt här nere. Nu har faktiskt lugnat sig ganska rejält…

    Blommor, hihi… Ja du, vi har fått upp de första vitsipporna..*ler*

    DÅ är det banne mig verkligen VÅR…. TJO HOOO *äntligen*

    Ha en skön Påsk och här kommer en PÅSK KRAM också..

    KRAM

    Jeanette :rose:

  4. Hallå där.
    Blåser på bra här med, men kanske inte lika mycket som där oppe. Man fick iallafall ta iiii, för att komma framåt.

    Glad påsk pårej. :heart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php