Sen kväll, lång dag och många mil!

Sen kväll:
Syftar på gårdagen då det blev problem med lyset i Arenan, vi blev ju stort sett 1 timma sen hem mot vanligt. Men vad gör det! Modo vann ju! *gör vågen*
..och vilket liv det var i hallen denna ”extra periodpaus”.. det tjoades och hejades och när de släckte ner så tändes 4000st nyckelringsdiodlampor (puh!) modell ljusblått sken. Döläckert blev det och varför det var så många lampor i omlopp var för att dagstidningen här delade ut dessa 4000 innan match men jag blev utan jag.

Lång dag:
Nu tänker jag på idag.. kom nyss hem efter farit på jobbet vid 7-tiden.. en stor sväng med bilen blev det.

Många mil:
Jaa, det måste man väl säga då man kört över 50 mil idag och nacken värker som bara den så jag stoppat i mig lite ”piller” nu och sitter här och knappar lite innan de gör verkan. Tänkte som lägga mig en stund och se hur det blir. Är helknas där nu efter ojämna inlandsvägar jag susat fram på och idag då jag varit till både Jämtland, Lappland och Västerbotten på denna rundsväng som det blev i jobbet.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 580 visningar

Mer detta datum andra år..

9 reaktioner till “Sen kväll, lång dag och många mil!”

  1. Ja, de där 4000 lampor blev verkligen läckert även via TV:n. Men matchresultatet blev ju helt fel. ;-)

    Aha.
    Man skulle ha spelat in matchen kanske så man fått se.
  2. Jag tänkte på dig igår och förstod att du skulle vara på plats :grin: jag trodde nog att Modo skulle börja starkt men var inte säker på att de skulle hålla hela vägen men det gjorde det… Väntar med spänning på nästa match ;-)

  3. Jag förstår att du är trött efter så många mil på en så lång dag. Hoppas tabletterna verkar och hoppas du kan sova gott i natt.

    En annan är ju helt borta vad det gäller hockey. Jag är mer inne på fotboll… Baaajjjeeen!! :grin:
    Var mer inne på hockey ”förr” eftersom jag är en stor fan av herr Salming.

    Nattis!

    Jag ska inte sova än!
    En massa bollsparkare, kan det va nått det? :D
  4. Jag är trött utan anledning jag….. men går nog och knoppar snart. Läser man din dag så tycker nog jag att du skulle ta o krypa till kojs du med :grin:
    Men förstår av inläggen här att du blir uppe en stund till.
    Hoppas morgondagen blir lugnare för dig!
    Hejdå! :rose: :rose: :rose:

  5. Aj aj , stackars din onda nacke. kan aldrig vara bra att sitta i bilen så många mil. Och så denna förb….. sport. sportfåne där :yawn:
    ha det bra och jag hoppas din nacke är bättre i morgon. kramis leila

  6. Kan ju inte hinna jobba mycket då du sitter i en bil mesta delen av dagen. Hoppas nacken känns bättre.

    Kan bara säga – Kul för er och Modo.

  7. åh vilket sug.. finns få saker som är så härligt som en rejäl hockeymatch!!! så går man därifrån hes och medtagen men lycklig :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php