Grattis Modo!

Modohockey!

Första guldet sen 1979! – synd bara det var på bortaplan de skulle gå och ordna det. Hade ju varit trevligare med att säkra guldet här hemma.

Var en sväng in till stan vid midnatt och då sköts det raketer och marschaller brann överallt efter vägarma och mycket folk i farten. Av vad man kan läsa i ortstidningen (det lilla den funkar.. överbelastning tydligen) så hade 3000 personer samlats vid Arenan och jublat och haft sig då spelarna kom dit vid 2-tiden i natt.

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 642 visningar

Mer detta datum andra år..

10 reaktioner till “Grattis Modo!”

  1. Detta var ni värda, skoj att ni grejade guldet efter alla dessa års slitande! Är ju som du vet Brynäsare men så länge det går till norrlandslag är det helt okey!! :grin:
    (((((Grattis)))))

  2. Japp, visst är det så att jag skall springa Göteborgsvarvet den 12 maj. Börjar få lite småångest bara. Vete sjutton hur det skall gå. Har inget annat mål än att ta mig runt på ett tillfredsställande sätt dvs ej krypande *S*. Får väl se hur det blir med det… Den som lever får se.

    Grattis till Guldet förresten!

    Kram
    /Anna

  3. En östgöte till som säger grattis till Modos vinst! Men visst var jag sur igår och hade sett att LHC hade spöat skiten ur dem så att det hade blivit en sjunde finalmatch. Men, men sånt är livet…

  4. Jag är ju så ointresserad man bara kan bli, både av ishockey och alla andra sporter. Men GRATTIS säger jag! Förstår att lyckan är total! (och Mo och Domsjö ligger mig varmt om hjärtat..)
    MoDo – då tänker jag på en elev jag haft som lärde sig läsa tack vare sitt intresse för MODO hockey!

    Ha en finfin vecka!
    /Bia

  5. Grattis får jag väl säga :grin: inte för att jag har följt det ett dugg ;-) men efter så många år är ni värda guldet.

    Ha det gott :rose:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php