Segt nån dag nu..

Ja, jag är och mår inte bra nu i nacken..
Kände ju av detta mer än vanligt redan dagen innan jag var på vattengymnastiken och frågan är om inte det förvärrat det hela. Menar, har man problem med leder eller muskler kanske vattengymnastiken är bra men är det nerver/nervtrådar som spelar en spratt kanske det kan förvärras att göra sådana övningar man undviker i möjligaste mån annars.

Nåja fick besök här i förrgår av äldste systersonen som blivit med ”moppe” – inte vilken som helst heller utan en av de dyraste som finns som jag fattat det.. bara 28 ”papp” :shock:[mygal=070421]Annars så for jag en sväng till stugan idag och kollade in flotten.. *suuugen* :D

Men där var det pyttelite is kvar ännu så snart så.. om jag så ska ha vinterjacka och täckbyxor på :roll: Men, otroligt är ju vädret och att isen gått upp redan. Brukar ju ske nån gång mellan 3-8 maj sånt.

Hann med sen sväng till föräldrarna med man där var de borta (visste mamma skulle bort) så jag tog mig en koll och miniprovtur på hennes splitt nya EU-moppe. Bara nån lite vända där då sånt här får man nacke ”skrika rätt ut”. men man har ju svårt för att bara inte göra nånting med även om man vet man får lida för det lite senare.

Väl hemma så hade grannen problem på det grönområde vi har på baksidan huset.. vad han skulel dit med en bil nu för vet jag inte men den hade sjunkit ner :D

Nää.. om man skulle fortsätta göra ingenting!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 737 visningar

Mer detta datum andra år..

10 reaktioner till “Segt nån dag nu..”

  1. jo men det var väl lagom kul, inte det där med nacken då. (har skitont i nacken jag med, så jag borde verkligen inte sitta här….)
    Men bilderna var fina! Kul bildspel med ”bollar” och grejor som sveper fram ny bild :-)
    Häftiga moppar!
    ta´t lugnt!

  2. Trist med nacken… :dead: Hoppas att det blir bättre snart!

    Du, det var en dyr leksak han fått!! Hoppas att min äldste inte vill ha moppe! *haha* Kanske bäst att börja spara pengar i fall… Bara två år kvar ju!

    Ha det gott! :rose:

  3. klart du är sugen på flotten! Den är ju bara så läcker!

    Hade en heldag vid havet här idag, det är snart sommar tror jag….. :cool:

  4. Förstår att du längtar ut med flotten!!

    Ingen dålig moppe det där inte!!

    Ha en fin söndag!

    Är det ngt nytt plugins detta med bilderna?! Coolt var det iaf :cool:

  5. Det bildgalleriet kunde ju inte jag använda gm one.com :bored:
    Men häftigt var det!

    Min äldsta fyller moppe till hösten, men hon verkar inte vara intresserad. Får iaf hoppas hon inte vill ha en sådan DYR sak…

  6. Aaaah vad dyr moped, hutlöst! Fast det är ju frivilligt att köpa en sådan…om ett år vill han ha mc – 100%!
    Måste vara svårt att veta om man ska träna nacken eller ej…och HUR man ska träna den. Du börju iaf itne göra övningar som anstränger muskler som du normalt får ont av att röra…nej det var nog klokt av dig!

  7. Apropå moppe så körde min pianoelev iväg på sin nya moppe förra torsdagen. Den var ROSA! Moppen alltså, inte dagen :-)

    Hoppas nacken känns bättre idag!

    Kram!

  8. Det var en dyr leksak ;-) . hoppas nu bara han kör ordentligt och inte som jag första dan jag hade min splitter nya moppe, jag hamnade på sidan och skrapade upp mitt ben och hand. Det var bättre bromsar än jag trodde och på grusväg är det inte bra att bromsa hårt :grin:

    Ha det gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php