Inte bara jag..

Inte bara jag som är seg här, sidan också fick jag höra för en timme sedan. Innebär jag ändrat lite och stängt av ”update bannern” m.m. Allt i felsökningssyfte.. Den där ”roliga och rörliga” bildsekvensen är också borta i föregående inlägg och det blev 4 ”miniatyrer” istället som ligger nu på ”baksidan”, menar efter att man klickat sig vidare från förstasidan.

Jaja, nog om detta.. jag var en sväng till stugorna idag..

Hade med mig båtmotorn ner till mamma&pappas stuga så nu snart ska flotten i men behöver ju hjälp då jag är i detta skicket och egentligen annars med än slita å dra. Ser ut så här nu från syrran&svågerns stuga (sålde ju min del):

Inte mycket kvar av isen!

Så här tidigt har som sagt isen aldrig gått upp (försvunnit). Brukar ju vara först i maj sånt sker!
Nu måste jag ta sussa här och se om jag blir vettigare tills i morgon och hoppas också det inte segar till sig på sidan!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 335 visningar

Mer detta datum andra år..

6 reaktioner till “Inte bara jag..”

  1. Här händer det saker för tidigt med.. att inte tala om hur lite snö man har haft denna vintern, men ingen annan är jag är gladare över det :grin:

  2. Hej Micke!

    Tror det kan var segt emellanåt oberoende av plugins. Dom påverkar ofta, framför allt om man måste vara kopplad till dom. Ibland upplever jag din sida som seg, men idag rullar det på!

    Ha det gott! :grin:

  3. Jag hade problem redan igår..då kom jag inte in här alls ! Blev jag deppig då eller.. :-(

    Idag gick det med rejcerfart :grin:
    Så ska det va !

    // Krameli kram :heart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php