Inte ett dyft!

Inte ett dyft blev det gjort på jobbet idag, inte ett enda kom in på hela dagen och trots jag var ensammen så blev det bara till att fördriva tiden bäst man kunde..

Var ju som jag skrev tidigare och tvättade bilen på morgonen (på OKQ8) i automattvätten och väl på jobbet igen blev det tal om få fast den nya routern i vårt 19″ rack men saknade ju de speciella muttrarna och skruvarna till detta och såg de fanns på Clas Ohlson så det blev ett besök där kl 10. Där hittade jag ju lite annat jag behövde i jobbet som några filar, en plåtsax osv. Köpte mig också en Nokia kabel till mobilen och privat då jag tänkte ha den för att uppdatera programvaran i telefonen då jag sett den jag hade var lite gammal och de poängterade man INTE skulle uppdatera den via bluetooth (som jag körde innan).

[inspic=194,right,fullscreen,thumb]Nåja, väl tillbaka på jobbet blev den där routern fastsatt och sen var det dags för lunch och den intogs i Arenan där det var fullt pådrag inför helgens 2 teaterföreställningar, nämligen I det hetaste laget och dagen efter Trollkarlen från Oz.

Sen hände som inte mycket på hela eftermiddagen än lite fika osv och hem åkte jag strax innan kl 15 och väl hemma så gav jag mig i kast med telefonen som först kördes en fullständig backup på med Nokia PC Suite och sen detta Nokia Software Updater för att uppdatera själva telefonen.

[mygal=nokia6233]

Men inte kan jag påstå jag fick så mycket för pengarna, kabeln kostade ju 369:- och kan ju inte direkt se just några nyheter mer än några ”häftigare” ikoner som snurrar och har sig samt lite nytt i menyn. Hade ju hoppats på det skulle vara lite nytt vad gäller klockan och dess storlek och detta att skärmen slocknar så fort! Men, detta var inget gjort alls åt utan man får vara nöjd med det lilla.. det går ju lite fortare överföra saker med kabeln också än med bluetoothen. Man kanske skulle ta ladda in lite spel i denna med, i förra mobilen hade jag ju kanske 50st man spelar ju aldrig själv utan det brukar vara systersönerna som kastar sig över min mobil då de får chansen.

Väl hemma har jag vilat, ryggen är lite knäpp ännu och detta har inget med nacken att göra om nu inte det är vattengympan som är boven. Menar, jag gör ju knappt nått i vanliga fall och detta kanske tar lite för bra.

Näpp, nog om telefoner och allt sånt nu!

Signatur
DiceSlumpat inlägg

1 509 visningar

Mer detta datum andra år..

5 reaktioner till “Inte ett dyft!”

  1. Hua, trist med ryggen.. :(
    Det blir mycket ibland, så mycket att man ilar i säng innan 23:00, det tillhör ju inte vanligheterna för en annan.. (såhär på fredagskvällen) *S*

    Sleep well. KRam

  2. Vill bara säga:
    Ha en fin helg!
    Tråkigt att du inte fick så mycket jobb. Men det är ju alltid trevligt med fika…

    :rose: :rose: :rose: :rose: :cool: :cool: :cool: :cool:

  3. Jobbigt med ryggen. Hoppas det blir bättre under helgen.

    OM jag har vägarna förbi dig i sommar så lovar jag att måla dig som Skalleman eller annat om jag får åka med flotten. Deal?? :grin:

    Trevlig helg! :rose:

    Taget! :D
    Fast, du kan få åka lite utan målning med.
  4. Har med trasig rygg :dead: Krya på din :rose:

    Har hoppat på barnens studsmatta och jösses vad den tog på motionen!! Ska hoppa regelbundet på den numera för att öka upp konditionen som inte existerar ngt alls just nu :S

    Ha en fin helg!

  5. haha tackar o bugar…klär som troll eller vad nu jag var..påskkärring kanske :grin:

    krya på din rygg

    ha en fin helg :razz:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att skriva/posta emojis här på sidan också! Inte bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :redheart: :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored:
css.php