Maj 09 ons 2007

Uppe på en klippa..

Uppe på en klippa sitter jag och ser ut över delar av hamnen och staden. Är nämligen så att jag ska iväg och vattengympa idag igen och det innebär en massa dötid på förmiddagen.

Men det kommer in jobb nu så jag åker på att åka över 25 mil nu när jag är klar (efter lunchen). Synd bara att de skickade iväg jobbarkompisen på ett skitjobb (läs: inget viktigt) så då åker jag ju på detta och kommer iväg så sent. Nåja, hinner jag inte allt så gör jag ju inte.

Tänkte det var bäst uppdatera lite då Pippi börjat bli orolig. *flin* Men annars har inte så mycket hänt, hämtade föräldrarna som kom med bussen från Pärnu, Estland i måndags och igår var jag till dem en sväng då jag kom söderifrån i jobbet och svängde förbi där. Fick hjälpa pappa lite som kört fast lite på en vattensjunk lägda, hjälpte till med att dra med gamla fyrhjulingen bara. Nu måste jag ta leta mig tillbaka här så jag inte kommer för sent.

Signatur

Mer detta datum andra år..

Kanske liknade inlägg på sidan..

3 kommentarer till “Uppe på en klippa..”

 1. Biaskrev den 09 Maj 2007 @ 10:28

  Häftigt att du sitter på en klippa och sänder dagens nyheter från Kludd! Det låter som ett bra ställe att tillbringa ”håltimmarna” på!
  Simma lugnt och ha det fint!

 2. Elmidaskrev den 09 Maj 2007 @ 10:33

  Så du sitter på en klippa å surfar du.. Hårt arbete det där ;)
  Ha det gôtt! Kram!

  Surfa var att ta i..
  Jag skrev detta på mobilen då.
 3. Jeanetteskrev den 09 Maj 2007 @ 18:34

  Tjo hooo…

  Ja du, att sitta på en klippa och bara gotta sig så där, är inte dumt du…

  Japp, Blixten har minsann fått en splitterny bakre ljuddämpare nu och den sitter redan på plats också..*överlycklig*
  Ska lämna in den imorgon för att få en sån där klädseltvätt…

  Hoppas att allt är bra med dig..

  Ha nu en riktigt bra vecka och va rädd om dig..

  Kram

  Jeanette :rose:

css.php