Maj 26 lör 2007

Konfirmation och flottetur!

Inne i kyrkan.
Inne i kyrkan.

Dagen började med att man skulle leta fram några vettiga kläder för att sedan leta sig till kyrkan där syrran&co bor (ja, den närmsta där) då äldste grabben skulle konfirmeras. Skrev ju igår lite om det och att syrran skulle missa men de åkte på natten redan med tåget mot Stockholm och sen troligen med tung högerfot för de slängde av henne så hon dök upp kl: 11:40 och hade då varit på resande fot nästan 24 timmar tror jag det var.

Konfirmation för äldste systersonen idag.Inne i kyrkan.Ute vajade flaggan.Gottegott hos syrran&co efteråt.Äntligen ute på en flottetur.En flottebild till då.. för Annelie.Grannhunden spanade in..Pappa oljar in altanen.Inte så kallt ändå i vattnet så jag var ut..Ut bara för att den ena av de 3 bryggorna skulle i vattnet.Flytetyget igen!Den skäggige..

Sen efter lite uppvaktning och gofika så blev jag såååå sugen på få i flotten och finklädd som jag var så stack jag ändå och hittade nått gammalt dra på mig och sen ut med flotten.

Härligt! – men började sen blåsa fast inte så mycket men hade ju fått mig min tur ändå. Väl i land igen så var jag ut i vattnet lite med deras första bryggdel. De har 3st som ska ut med de andra 2 tar vi sedan. Var 15 grader varmt i vattnet vilket jag tycket va varmt för årstiden och kändes inte så iskallt ändå men jag var ju ut i vattnet bara lite ovanför knät.

Sen efter att ha sett pappa olja in altanen medans mamma och jag satt i solen och sen lite fika var det ju dags dra sig hemåt och först på med finkläderna igen.

Signatur

Mer detta datum andra år..

Kanske liknade inlägg på sidan..

7 kommentarer till “Konfirmation och flottetur!”

 1. Ullisskrev den 27 Maj 2007 @ 00:11

  Du får bjuda på en flottetur sen. ;)

  Självklart du!
  Bara leta sig hit ;)
 2. Majsanskrev den 27 Maj 2007 @ 06:03

  Smörgåstårta skulle sitta fint här också :razz:

 3. Tinaskrev den 27 Maj 2007 @ 09:49

  Vad fin du var på konfirmationen :)
  Lite casual stil med fickor på byxorna….

  :oops:
  Tackar, tackar..
 4. Innaskrev den 27 Maj 2007 @ 22:53

  Åh jag älskar smörgåstårta!
  Har ni så varmt i sjön? Yngste sonen badade i Gullmarn i helgen och där var det 10 grader.
  jag vill gärna följa med på flottetur ;)

  Flotte?
  Ställ dig i kön.. :cool:
 5. Vevveskrev den 28 Maj 2007 @ 10:06

  Mums vad gott med smörgåstårta.
  Så ja nu har man sett sig uppklädd och snygg också
  ;-)
  15 grader i vattnet redan :shock:

  Ha det så gott

 6. Annaskrev den 28 Maj 2007 @ 18:10

  Oj vad stilig den skäggige var!

  Hade du dom dära kläderna på dig när du var ute me flotten? :grin: :shock:

  /Kramen

 7. Nickaskrev den 03 Jun 2007 @ 09:44

  Så finklädd för att åka flotte?! :shock:

  Skoja bara… :grin:

css.php